Stan Lee heeft nog vijf Marvel-cameo's opgenomen

Stan Lee heeft nog vijf Marvel-cameo's opgenomen

Genoeg te zien dus de komende jaren.

Stan Lee heeft nog meer nieuwe cameo's opgenomen voor Marvel-films. Hij zal in elk geval tot en met Avengers 4 in een klein rolletje te zien zijn. Daarom heeft hij nu vijf nieuwe cameo's opgenomen, allemaal zodat hij ook wat rustiger aan kan doen. Stan Lee is ondertussen vierennegentig jaar oud.

Lee is, als een van de mannen die Marvel groot heeft gemaakt, een man die zoveel mogelijk verschillende comic-cons en andere evenementen bezoekt, om maar zijn gezicht te laten zien. Een zeer gewaardeerde aanwezigheid dus en dat geldt ook voor de cameo's die hij opneemt in de films. Lee's manager bevestigde nu dus dat die vijf nieuwe rolletjes opgenomen heeft:

"Wat we kunnen zeggen over Avengers: Infinity War, is dat hij voor beide delen iets heeft opgenomen, deel een en twee. We hebben Ant-Man gedaan, we hebben Black Panther gedaan en ook Thor hebben we iets voor opgenomen," aldus de manager van Lee.

De komende jaren zal Stan Lee dus ook te zien zijn in Thor: Ragnarok, Black Panther, Avengers: Infinity War, Ant-Man and the Wasp en Avengers 4. Gek genoeg ontbreekt Captain Marvel op de lijst, een film die vóór Avengers 4 te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair