Wordt 'Blade Runner 2049' de volgende Box Office-kraker?

Wordt 'Blade Runner 2049' de volgende Box Office-kraker?

En de volgende korte film.

Verleden weekend wist de horrorfilm IT een onverwacht hoge score neer te zetten in het eerste Noord-Amerikaanse weekend. Begin oktober debuteert een volgende grote titel met Blade Runner 2049. Net als een paar weken voor de release van It wordt er voor de tweede Blade Runner een opening van zo'n $40 miljoen verwacht. De vraag is nu of ook Blade Runner 2049 weet te verrassen.

De film zal in ieder geval de beste opening neer gaan zetten voor een film van regisseur Denis Villeneuve. De openingsscore van $24,1 miljoen voor Arrival uit 2016 is tot op heden de sterkste opening voor de bejubelde regisseur.

En er is meer over Blade Runner 2049. Er is namelijk een tweede korte film verschenen met de titel 2048: Nowhere to Run, met een focus op het personage Sapper (Dave Bautista). Eerder verscheen Nexus Dawn en er moet er nog één volgen.


En als laatste ook nog een fraaie IMAX promo voor de film met namen als Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto en Ana de Armas. Vanaf 5 oktober in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair