Wasp krijgt helm en vleugels op foto's 'Ant-Man and the Wasp'

Wasp krijgt helm en vleugels op foto's 'Ant-Man and the Wasp'

Ook de slechterik van Walton Goggins is onthuld.

De opnames voor Ant-Man and the Wasp vinden op dit moment plaats in Atlanta. Vanaf de set druppelen ondertussen foto's online waarop Evangeline Lilly te zien is als Hope Pym a.k.a. de Wasp. Check deze hieronder.

Even geleden zagen we al een eerste officiële foto van Lilly in haar outfit, maar nu zijn ook haar helm en vleugels te zien. Lilly was uiteraard ook te zien in de eerste film, Ant-Man (2015), maar pas aan het einde van die film werd ze geconfronteerd met het Wasp-kostuum. Check de foto's via onderstaande link.



Ook zijn er foto's verschenen van de slechterik in de film, gespeeld door Walton Goggins. Hij vervult de rol van Sonny Burch, een wapenleverancier van de Amerikaanse overheid. Ook is hij een oud-voorzitter van Cross Industries. In de comics heeft hij een sterke band met Obadiah Stane/Iron Monger, de rol van Jeff Bridges in Iron Man uit 2008.


In Peyton Reeds Ant-Man and the Wasp speelt Paul Rudd weer die andere kleine titelheld en vanaf 5 juli 2018 is de film te zien in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair