Gal Gadot, Jennifer Lawrence & meer celebs lezen gemene tweets over zichzelf voor

Gal Gadot, Jennifer Lawrence & meer celebs lezen gemene tweets over zichzelf voor

Lachen, gieren, brullen om gemene, boze tweets!

Celebrities. Naast de vele fans die ze hebben, hebben ze dikwijls ook een heel leger aan haters. In een tijdperk waar we onze mening steeds gemakkelijker kunnen uiten op social media, is het dan ook niet heel vreemd dat de sterren via Twitter, Facebook en Instagram een hoop negatieve reacties krijgen soms. De Amerikaanse talkshow Jimmy Kimmel Live heeft daar een leuke rubriek rondom bedacht: Celebrities Read Mean Tweets. Deze week werd alweer editie elf van dit populaire item uitgezonden, met wederom een hoop bekende namen!

De bekende Hollywoodsterren die dit keer meedoen aan Celebrities Read Mean Tweets zijn onder andere Gal Gadot (Justice League), Jennifer Lawrence (mother!), Emma Watson (Beauty and the Beast), Jake Gyllenhaal (Okja), Jennifer Aniston (Storks) en Michael Keaton (Spider-Man: Homecoming). De beroemdheden krijgen vele gemene reacties naar hun hoofd geslingerd en het is de bedoeling dat ze daar vervolgens op reageren. Én dat doen ze dikwijls met humor en klasse!

Op het moment van schrijven is het laatste filmpje een van de populairste video's op YouTube. Het fragment is hieronder te bekijken! Gegarandeerd zorgt de elfde aflevering van Celebrities Read Mean Tweets weer voor een goede lachpartij! 



NieuwsFilm

meest populair