Liam Neeson stopt helemaal niet met actiefilms

Liam Neeson stopt helemaal niet met actiefilms

Hij blijft ze gewoon maken zo lang er de kans is.

Was hij nou wel of niet met pensioen als het aankomt op actiefilms? Twee weken geleden kregen we te horen dat Liam Neeson ze niet meer wilde maken. Nu krijgen we eindelijk een toelichting van Neeson. Hij is niet gepensioneerd en blijft gewoon doorgaan, wat hem betreft.

"Het is helemaal niet waar, kijk naar me! Je praat over me in de verleden tijd. Ik blijf actiefilms maken tot ze me begraven. Ik ben niet met pensioen," aldus Neeson tijdens een kort rode loper interview met Variety. Voor fans van de Ierse acteur zal het goed nieuws zijn, want de acteur maakte de afgelopen jaren films als Taken, Non-Stop en is bezig met de opnames van The Commuter.

Kortom: mocht je getreurd hebben na de opmerkingen van Neeson dat hij misschien wat oud begint te worden voor actiefilms, kunnen we je nu gerust stellen. De acteur blijft ze voorlopig nog gewoon maken, zo lang er de kans is. En daar komt bij dat Neeson nu bezig is met de opnames van The Commuter en ook getekend heeft voor Steve McQueens Windows en de actiethriller Hard Powder.

Zelfs als Neeson dus na zijn laatste actiefilm zal stoppen, zijn er dus nog een paar aanstaande.



NieuwsFilm

meest populair