Algemeen

Liam Neeson stopt helemaal niet met actiefilms

Hij blijft ze gewoon maken zo lang er de kans is.

door Jim Pedd om 13:54 in Algemeen
Was hij nou wel of niet met pensioen als het aankomt op actiefilms? Twee weken geleden kregen we te horen dat Liam Neeson ze niet meer wilde maken. Nu krijgen we eindelijk een toelichting van Neeson. Hij is niet gepensioneerd en blijft gewoon doorgaan, wat hem betreft.

"Het is helemaal niet waar, kijk naar me! Je praat over me in de verleden tijd. Ik blijf actiefilms maken tot ze me begraven. Ik ben niet met pensioen," aldus Neeson tijdens een kort rode loper interview met Variety. Voor fans van de Ierse acteur zal het goed nieuws zijn, want de acteur maakte de afgelopen jaren films als Taken, Non-Stop en is bezig met de opnames van The Commuter.

Kortom: mocht je getreurd hebben na de opmerkingen van Neeson dat hij misschien wat oud begint te worden voor actiefilms, kunnen we je nu gerust stellen. De acteur blijft ze voorlopig nog gewoon maken, zo lang er de kans is. En daar komt bij dat Neeson nu bezig is met de opnames van The Commuter en ook getekend heeft voor Steve McQueens Windows en de actiethriller Hard Powder.

Zelfs als Neeson dus na zijn laatste actiefilm zal stoppen, zijn er dus nog een paar aanstaande.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chazillionair28

Avatar

1 ding moet je liam wel nageven is dat hij wel in vermakelijke wegkijk actiefilms speelt.

GreenHornet

Avatar

dankzij Liam, ben ik weer actie films het kijken

Master Of Films

Avatar

En morgen krijgen we weer het nieuws dat hij wel stopt. En overmorgen horen we dat hij in T6 gaat spelen. Dat kan want T6 speelt zich na T2 af heb ik ergens gelezen.

BTW: Neeson krijgt van mij altijd een + eendje. Topacteur.

rainking

Avatar

Dit bericht werd mede mogelijk gemaakt door DCEU.
DCEU! Want misschien!

NieuwsFilm