Scott Eastwood wil de nieuwe Wolverine worden

Scott Eastwood wil de nieuwe Wolverine worden

Maar komt er ook weer snel een nieuwe Wolverine film?

Hugh Jackman is klaar met Wolverine; dat heeft de Australische acteur al meerdere keren laten weten en dat is ook de reden waarom hij het zo belangrijk vond dat zijn laatste optreden als Wolverine in Logan R-Rated zou zijn. De film, die afgelopen februari uitkwam, was een grote box-office hit en breide een einde aan Jackman's personage dat in 17 jaar tijd maar liefst 8 keer te zien was als de fictieve superheld. Nu is het de vraag of en zo ja, wanneer een andere acteur in zijn voetsporen zal treden, maar de zoon van een van Hollywood's grootste legendes zegt nu dat hij wel interesse heeft, namelijk Scott Eastwood.

Scott, die in Pacific Rim: Uprising is te zien, liet zich er laatst over uit toen hem werd gevraagd wat voor een superheld hij zou willen spelen: ''Weapon X! Ik bedoel daarmee natuurlijk Logan! Ik zou altijd voor Wolverine gaan, zonder twijfel! Hij is veruit mijn favoriet!'' Scott is nu 31 en is de laatste paar jaren flink aan de weg aan het timmeren in Hollywood; zo was hij te zien in andere grote films als bijvoorbeeld The Fate of the Furious, Snowden en Fury.

Heel wat Wolverine fans hopen inderdaad dat Scott het stokje mag overnemen van Jackman, ook deels vanwege het feit dat hij veel lijkt op een jonge versie van zijn vader, Clint Eastwood, die natuurlijk een paar van Hollywood's meest iconische en gave 'tough guys' heeft gespeeld, zoals bijvoorbeeld Dirty Harry en verscheidene 'gunslinger' karakters in The Good, the Bad and the Ugly, A Fistful of Dollars en Unforgiven.

Toch is de vraag of dit zal gebeuren; X-Men producent Simon Kingberg zegt dat Jackman een grote rol gaat spelen bij het kiezen van een opvolger, al geeft hij tegelijkertijd aan er nog niet serieus over nagedacht te hebben. Ook laat Kingberg weten dat ze zich nu eerst willen focussen op andere superhelden uit het X-Men universum i.p.v. op reboots van oude personages. Jackman zei recentelijk nog dat Wolverine in ieder geval door zal gaan ''met een nieuwe acteur'', maar wanneer dit gaat gebeuren is nog onduidelijk.

NieuwsFilm

meest populair