Video

Hulk gaat los in 'Thor Ragnarok' clip!

En een gave featurette over de slechterik.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:42 in Video
In het Marvel Cinematic Universe (MCU) zagen we de Hulk al drie keer. Het was Edward Norton die in The Incredible Hulk (2008) het personage invulde en voor The Avengers (2012) werd hij vervangen door Mark Ruffalo. Daarna verscheen deze volgens velen betere versie ook in Avengers: Age of Ultron (2015), om daarna een tijdje uit beeld te verdwijnen.

In Thor: Ragnarok keren Bruce Banner en zijn woeste alter ego weer terug, als blijkt dat hij zich schuil houdt op de planeet Sakaar. Daar is hij een gladiator die op handen wordt gedragen. In onderstaande clip zien we hem, met uiteraard Chris Hemsworths Thor.


De zeventiende film in het MCU, geregisseerd door Taika Waititi, speelt zich 4 jaar na Thor: The Dark World en 2 jaar na Age of Ultron af. In de sciencefictionactiekomedie belandt Thor op de planeet Sakaar, zonder zijn door Hela (Cate Blanchett) verwoeste hamer Mjolnir. Na zijn clash met de Hulk formeert hij de Revengers, bestaande uit de Hulk, Valkyrie (Tessa Thompson) en Loki (Tom Hiddleston) om het vervolgens op te nemen tegen de duistere Hela die op het punt staat zijn thuisplaneet Asgard te vernietigen.

Ragnarok verschijnt op 26 oktober. Hieronder een featurette rond de slechterik Hela.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Ik hou niet van superheldenfilms maar de Hulk is in deze clip bespottelijk. Ben benieuwd wanneer de Hulk gaat kantklossen.

ThomasOMalley

Avatar

Wow, Thor is nog erger. De humor van deze clip zou niet misstaan in een "try-not-to-cringe" video.

incredible15

Avatar

Volgens mij praat de hulk in deze film,
Vind ik een stuk minder leuk...

Kaasgaaf

Avatar

Ahhh FT bedoelde toen eigenlijk deze clip zeker? Ok, check...

SunChaser

Avatar

Jeetje wat slecht

5ieb

Avatar

Ik ben de beelden nu al beu. Al vanaf mei/juni dezelfde scenes over en over. Hier moeten ze eens mee kappen.

Nature

Avatar

Slechte humor inderdaad, zal deze film wel echt zo goed zijn of alleen de actie?

nieuwslaatste nieuws

meest populair