Hulk gaat los in 'Thor Ragnarok' clip!

Hulk gaat los in 'Thor Ragnarok' clip!

En een gave featurette over de slechterik.

In het Marvel Cinematic Universe (MCU) zagen we de Hulk al drie keer. Het was Edward Norton die in The Incredible Hulk (2008) het personage invulde en voor The Avengers (2012) werd hij vervangen door Mark Ruffalo. Daarna verscheen deze volgens velen betere versie ook in Avengers: Age of Ultron (2015), om daarna een tijdje uit beeld te verdwijnen.

In Thor: Ragnarok keren Bruce Banner en zijn woeste alter ego weer terug, als blijkt dat hij zich schuil houdt op de planeet Sakaar. Daar is hij een gladiator die op handen wordt gedragen. In onderstaande clip zien we hem, met uiteraard Chris Hemsworths Thor.


De zeventiende film in het MCU, geregisseerd door Taika Waititi, speelt zich 4 jaar na Thor: The Dark World en 2 jaar na Age of Ultron af. In de sciencefictionactiekomedie belandt Thor op de planeet Sakaar, zonder zijn door Hela (Cate Blanchett) verwoeste hamer Mjolnir. Na zijn clash met de Hulk formeert hij de Revengers, bestaande uit de Hulk, Valkyrie (Tessa Thompson) en Loki (Tom Hiddleston) om het vervolgens op te nemen tegen de duistere Hela die op het punt staat zijn thuisplaneet Asgard te vernietigen.

Ragnarok verschijnt op 26 oktober. Hieronder een featurette rond de slechterik Hela.



NieuwsFilm

meest populair