Algemeen

Titelhelden op foto 'Ant-Man and the Wasp' in kostuum

Dus Ant-Man en de Wasp.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:42 in Algemeen
Nadat er al wat setfoto's te zien waren van de afzonderlijke personages, zie je hieronder een eerste foto van de twee titelhelden uit de Marvel Studios superheldenfilm Ant-Man and the Wasp. Het zijn uiteraard Evangeline Lilly en Paul Rudd.

Beide personages waren al te zien in de eerste Ant-Man film uit 2015. Daarin ontpopte Lilly's Hope Pym, de dochter van Michael Douglas' Dr. Hank Pym, zich nog niet tot Wasp. Aan het einde krijgt ze echter al wel haar pak te zien.

Op onderstaande foto, via Just Jared, zien we haar samen met Rudds Scott Lang a.k.a. Ant-Man a.k.a. Giant-Man. Hij was na Ant-Man ook te zien in Captain America: Civil War uit 2016.In Ant-Man and the Wasp, opnieuw geregisseerd door Peyton Reed, lijken de voornaamste slechteriken Walton Goggins' Sonny Burch en Hannah John-Kamens Ghost. Andere rollen zijn voor onder meer Michael Pena als Luis, David Dastmalchian als Kurt, T.I. als Dave en Randall Park als S.H.I.E.L.D. Agent Jimmy Woo.

De twintigste Marvel Cinematic Universe-film staat gepland voor 18 juli 2018, zo'n 3 maanden na Avengers: Infinity War. Hierin zal ook Ant-Man te zien zijn.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dukat

Avatar

Dus Ant-man overleeft Infinity War

Rich Art

Avatar

@Dukat: Dat leek me al duidelijk toen de sequel werd aangekondigd toch?

Maar goed... wie weet is het een verhaallijn die zich voor Infinity War afspeelt, who knows.. al lijkt me dat sterk eerlijk gezegd.

chazillionair28

Avatar

@rich art Als het niet een verhaal is voor infinity war ben erg benieuwd hoe ze de balans hier in gaan verwerken. Ik bedoel je gaat van een grootschalige film waarbij de spanning op dat moment ook wel zo hoog mogelijk is naar een kleinschalige waarbij ook nog belangrijk is wat voor connecties dit zal hebben met avengers 4

Goku32

Avatar

Ben wel benieuwd naar deze film. DUKAT NATUURLIJK overleeft Ant man de civil wat hij kruipt gewoon bij iemand in ze broek pijp en wacht tot alles voorbij is

Master Of Films

Avatar

Dukat "Dus Ant-man overleeft Infinity War"
Bedankt voor de spoiler.

nieuwslaatste nieuws

meest populair