Algemeen

'Iron Man 3'-personage terug in 'Avengers 4'

Gaat hij iemand opvolgen?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 14:47 in Algemeen
Volgens de bekende filmdatabase IMDb heeft Ty Simpkins zich gevoegd bij de cast van Avengers 4. De jonge acteur was eerder te zien in Iron Man 3 uit 2013 en speelde toen het personage Harley Keener. Dit zou zomaar eens een belangrijkste stap kunnen betekenen in de franchise.

In de derde Iron Man-film bleek Harley Keener net als Tony Stark bijzonder slim en een behendig uitvinder. Destijds werd al gesuggereerd dat Simpkins' personage op den duur de rol van Robert Downey Jr. zou kunnen overnemen.


Acteur Simpkins is ondertussen 16 jaar en was na Iron Man 3 onder meer te zien in de blockbuster Jurassic World en The Nice Guys. Overigens zal Downey Jr. ook te zien zijn in de opvolger van Avengers: Infinity War.

De superheldenfilm van het duo Anthony en Joe Russo staat gepland voor mei 2019.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Denk maar niet dat een 16-jarig jochie zo'n iconische rol van Robert Downey Jr. zomaar over kan nemen.

Daar neemt Kevin Feige denk ik wel een meer bekende en memorabele acteur voor, neem ik iig aan en hoop ik toch ten zeerste.

Sunspot

Avatar

Lijkt me ook sterk.

Mas7

Avatar

Iron Man 3 was echt een teleurstelling. Kut film binnen MCU.

Sunspot

Avatar

Inderdaad, zo matig die film, leek voor een groot deel ook een kerstfilm op een of andere manier, vooral die scenes met dat kind.

En hoe zit het met Extremis, lijkt me vet sterk dat ze dat niet meer gebruiken, zoveel power, veel te veel eigenlijk, volgens mij zou Thor het niet eens redden tegen zo een extremis gast.

benjamin

Avatar

Of misschien zoeken we er te veel achter en is dit gewoon een redelijk korte verschijning - een klein weerzien met een personage dat ooit voor hem iets betekende voor Tony er definitief mee ophoudt.

GreenHornet

Avatar

heb liever een vrouwelijke Iron Man

Goku32

Avatar

Als dat gaat gebeuren is marvel al zijn fans kwijt. Echt niet dat een 16 jarig jochie zo'n rol van Robert kan overnemen hel no. En deel 3 was een borring teleurstellende film de slechtste van de reeks vind ik

nieuwslaatste nieuws

meest populair