Humor

Regisseur 'Thor: Ragnarok' lacht om online reacties

Ze vragen er ook om.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:54 in Humor
Voor wie Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi een beetje volgt, weet dat hij niet altijd even serieus is. En dit laat hij ook vaak genoeg zien en weten. In onderstaande video zie je hoe hij reageert op eerste online reacties van het gewone publiek op zijn nieuwste film.

Waititi regisseerde met Thor 3 zijn eerste blockbuster. Daarvoor verschenen van de Nieuw-Zeelandse filmmaker de goed ontvangen films Eagle vs Shark (2007), What We Do in the Shadows (2014) en Hunt for the Wilderpeople (2016). Overigens was hij ook de beste vriend van Ryan Reynolds' Hal Jordan in Green Lantern uit 2011.

In onderstaande video van IGN reageert Waititi vermakelijk op een aantal reacties op Thor: Ragnarok. De video geeft ook maar weer eens aan wat het niveau is van de online meningen via Twitter, Facebook en andere kanalen waarop iedereen zijn ei kwijt kan.


Met personages als Thor (Chris Hemsworth), Hulk (Mark Ruffalo), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Hela (Cate Blanchett), Grandmaster (Jeff Goldblum), Loki (Tom Hiddleston), Odin (Anthony Hopkins), Valkyrie (Tessa Thompson), Heimdall (Idris Elba) en Skurge (Karl Urban) draait Ragnarok vanaf donderdag in de bioscoop!

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Daar zit duidelijk een schroefje niet helemaal vast bij de man :). Hij heeft in ieder geval goed door dat hij iets totaal onzinnigs verfilmd heeft. Ik denk alleen dat ze hem beter geen Star Wars film kunnen laten maken met een scheten latende Luke Skywalker en zwaffelende Ewoks

SunChaser

Avatar

Lucas film heeft onder de Disney vlag nog best veel macht en je ziet dat regisseurs daar veel minder in te brengen dan bij de marvel afdeling. Die Solo regisseurs zijn niet voor niets ontslagen

McGraig

Avatar

@SunChaser.... Dat een regisseur vrij spel krijgt bij Marvel is volgens mij een beetje mazzel hebben. In het geval van Ragnarok heeft het schijnbaar goed uitgepakt maar als je de verhalen lees over de tweede Avengers film gaat die vlieger lang niet altijd op. Whedon had blijkbaar constant de studio op zijn nek met een tegenvallende film als resultaat. Ook bij Ant-Man ging het mis met Wright

McGraig

Avatar

Trouwens irritant dat als je tikfouten maakt het bijna niet te wijzigen is. Het beeld schiet meteen weer weg.

SunChaser

Avatar

Oja klopt. Misschien dat ze nu vooraf bedenken wat de sfeer moet zijn en dan de koers bepalen.

Vraag me af hoe Solo uitpakt. Of ze dat aan elkaar kunnen lijmen. De hoofdrolspeler kwam niet uit de verf bij de eerste

Banned

Avatar

Hoe is die muppet ooit aan een regieklus geraakt als deze? Dachten ze bij Disney, ach who cares about the new Thor movie let the crazy guy do it.

benjamin

Avatar

Banned "Hoe is die muppet ooit aan een regieklus geraakt als deze?"
Misschien op basis van z'n eerdere prima regieklussen?

NoahMeeuws

Avatar

Dit is perfect.

Films, en dan vooral Marvel-films zijn één van de meest onzinnige, nutteloze, maar wel uitstekend vermakende dingen die deze wereld te bieden heeft. Ik heb hier echt zin in!

Master Of Films

Avatar

McGraig "Whedon had blijkbaar constant de studio op zijn nek met een tegenvallende film als resultaat. Ook bij Ant-Man ging het mis met Wright"
Je bent Jon Favreau vergeten. Iron Man 2 was niet Jon Favreau's visie, maar meer Marvels grote baas Isaac “Ike” Perlmutter waar Feige vroeger aan moest rapporteren.

Banned "Hoe is die muppet ooit aan een regieklus geraakt als deze?"
Door orginele komedies te maken zoals What we do in the shadows & Hunt for the Wilderpeople. Nieuw Zeeland biedt meer dan alleen maar Peter Jackson.

GreenHornet

Avatar

wat een mafkees, misschien ook wel een geniale

Decepticon

Avatar

Ik vind het wel frappant dat Waititi zoveel vrijheid heeft gekregen, mits alles wat je leest over dat hij zoveel humor en improvisatie heeft toe mogen passen in de film, waar is.
Gezien de negativiteit dat Shane Black met zijn Iron Man 3 kreeg, vanwege het verkrachten van The Mandarin, had ik dat niet verwacht.

Ik ga Thor: Ragnarok woensdag zien, dus het is even afwachten wat de film ons brengt.

Ik vind de humor in alle Marvel films meestal heel erg goed en goed toegepast en geplaatst en dat kan ik heel erg waarderen, maar je kunt ook teveel humor toepassen, waardoor je sommige dingen niet meer serieus kunt nemen.
Marvel is altijd luchtig geweest, met zeker hier en daar wat zware momenten.

Ik hoop dat dat bij Thor: Ragnarok ook het geval is en niet teveel een comedy is, hoe goed het Hemsworth ook ligt.

Ang3l

Avatar

Hunt for the wilder people is zo'n fantastische film met fijne humor en (ook belangrijk) een hart. What we do in the shadows heb ik me ook mee vermaakt (maar minder dan Hunt). Ik ben erg benieuwd wat hij met Thor gedaan heeft. Vond deel 1 leuk vanwege de knullige humor, deel 2 helemaal niks, maar de sfeer van de trailers van 3 (en tante Cate) smaken toch echt wel weer naar meer.

nieuwslaatste nieuws

meest populair