Regisseur 'Thor: Ragnarok' lacht om online reacties

Ze vragen er ook om.

Voor wie Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi een beetje volgt, weet dat hij niet altijd even serieus is. En dit laat hij ook vaak genoeg zien en weten. In onderstaande video zie je hoe hij reageert op eerste online reacties van het gewone publiek op zijn nieuwste film.

Waititi regisseerde met Thor 3 zijn eerste blockbuster. Daarvoor verschenen van de Nieuw-Zeelandse filmmaker de goed ontvangen films Eagle vs Shark (2007), What We Do in the Shadows (2014) en Hunt for the Wilderpeople (2016). Overigens was hij ook de beste vriend van Ryan Reynolds' Hal Jordan in Green Lantern uit 2011.

In onderstaande video van IGN reageert Waititi vermakelijk op een aantal reacties op Thor: Ragnarok. De video geeft ook maar weer eens aan wat het niveau is van de online meningen via Twitter, Facebook en andere kanalen waarop iedereen zijn ei kwijt kan.


Met personages als Thor (Chris Hemsworth), Hulk (Mark Ruffalo), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Hela (Cate Blanchett), Grandmaster (Jeff Goldblum), Loki (Tom Hiddleston), Odin (Anthony Hopkins), Valkyrie (Tessa Thompson), Heimdall (Idris Elba) en Skurge (Karl Urban) draait Ragnarok vanaf donderdag in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair