Reis een wormgat door in trailer 'The Beyond'

Reis een wormgat door in trailer 'The Beyond'

Nieuwe sciencefictionfilm van special effects specialist verkent de ruimte in de nabije toekomst.

Bekijk nu de trailer voor The Beyond, een nieuwe sciencefictionfilm waarin in de nabije toekomst astronauten een nieuw wormgat ontdekken en moeten verkennen. De film speelt in 2019, hetzelfde jaar waarin Blade Runner, Akira en The Running Man zich afspelen. Dat wordt een spannend jaar!



The Beyond is de debuutfilm van De Britse visual effects supervisor Hasraf ‘'HaZ’' Dulull. Die zeer een gevarieerd cv heeft en onder andere verantwoordelijk was voor de visuele effecten van Ushi Must Marry, The Dark Knight en Jericho. Hij maakte zelf ook al een aantal korte films, waarmee hij indruk maakte in Hollywood en wat hem de baan van de regie van The Beyond opleverde. Je kunt deze online op Vimeo bekijken.

Het jaar is 2019. Een groep astronauten, gemodificeerd met geavanceerde robot-technologie, worden op een baanbrekende missie gestuurd om een nieuw ontdekt wormgat te verkennen, dat meteen al bekend staat als 'The Void' (de leegte). Als de missie onverwacht snel terugkeert, ontstaat er een race op aarde om uit te vinden wat de astronauten zijn tegenkomen op hun intergalactische reis, de eerste van zijn soort.

NieuwsFilm

meest populair