Blofeld niet terug in 'Bond 25'

Blofeld niet terug in 'Bond 25'

Althans, de versie van Christoph Waltz niet.

Waar velen gedacht hadden dat acteur Christoph Waltz na Spectre wel eens terug zou kunnen keren voor Bond 25, laat de acteur nu weten dat dit niet het geval zal zijn. Daarmee keert Blofeld dus niet terug in wat mogelijk de laatste Bond-film van acteur Daniel Craig zal worden.

Tijdens een interview met de site Talky Movie, vertelde Waltz niet terug te zullen keren. "Nee, sorry. Ik vind het erg jammer, maar dat is de traditie, dat er een nieuwe... naam is. Sorry, ik had het graag gewild." De manier waarop de acteur het vertelt, wijst erop dat het een beslissing vanuit de studio is geweest en niet van hemzelf.

Ook wijst de opmerking van de acteur erop dat de studio van plan is om het personage opnieuw te casten. Blofeld zou dus terug kunnen keren, maar dat is voorlopig allesbehalve zeker. Wat we gehoord hebben, is dat James Bond het in de vijfentwintigste film zou moeten opnemen tegen een mysterieuze en blinde schurk.

Bond 25 wordt geschreven door Neal Purvis en Robert Wade. Een regisseur is er nog niet, een releasedatum wel: 8 november 2019.



NieuwsFilm

meest populair