'Avengers'-films worden grappig, ontroerend en episch

'Avengers'-films worden grappig, ontroerend en episch

En moeten zo'n beetje alles hebben wat goed is aan Marvel.

Acteur Mark Ruffalo sprak met de site Collider over de aanstaande conclusie van Marvel Phase Three. Avengers: Infinity War en Avengers 4 vormen volgens de acteur een "grappige, ontroerende en epische" conclusie van de eerste tien jaar MCU.

"Het is gestoord. En het is gigantisch. En iedereen zit erin," begon Ruffalo. "Het is als een epische opera, die spant over de tijd en ruimte, met alle Marvel-personages erin. Alle negen franchises. Ik bedoel, het is ongelofelijk. Iedereen heeft zijn moment in de spotlight. Iedereen is nog altijd zijn personage, niets voelt aan alsof het gedwongen expositie is, of om het verhaal vooruit te stuwen. Het zit zo goed in elkaar. [Christopher] Markus en [Stephen] McFeely hebben het script goed voor elkaar. En het heeft het allemaal: het is grappig, ontroerend en het is episch. Het is precies wat we gewend zijn van de Russo's, snap je? Het wordt ongelofelijk. Ze zijn zo getalenteerd en fijn om mee te werken."

Voordat Avengers: Infinity War als eerste van de twee films over de strijd tussen de Avengers en Guardians of the Galaxy enerzijds en de gestoorde titaan Thanos (Josh Brolin) en zijn handlangers in première gaat, hebben we nog wat films te gaan. Allereerst Thor: Ragnarok, dat sinds vorige week donderdag in de bioscoop draait.

Verder krijgen we op 15 februari 2018 Black Panther te zien en op 25 april 2018 Avengers: Infinity War te zien. Daarna zijn er twee 'tussenfilms': Ant-Man and the Wasp (18 juli 2018) en Captain Marvel (6 maart 2019). Avengers 4 is op 2 mei 2019 te zien/



NieuwsFilm

meest populair