Henry Cavill: 'Wonder Woman' eerste stap in goede richting voor DCEU

Henry Cavill: 'Wonder Woman' eerste stap in goede richting voor DCEU

De franchise was volgens hem echt niet goed begonnen.

De promotie voor Justice League is in volle gang. Gisteren leerden we dat er veel van de prestaties van die film afhangt. Volgens acteur Henry Cavill is het allemaal niet gek, en werkte het DCEU tot nu toe gewoon niet zo goed. Hij denkt wel dat Wonder Woman een stap in de goede richting was, en dat het alleen maar beter kan worden.

"Zelfs als Marvel niet zou bestaan, zouden we het moeilijk hebben gehad. Er was een stijl waar DC voor ging, een poging om anders te zijn en vanuit een iets ander perspectief naar de dingen te kijken, die niet echt wist te werken. Ja, het leverde geld op, maar was geen kritisch succes. Het gaf kijkers niet het gevoel dat ze zouden moeten krijgen van superheldenfilms," begon Cavill met zijn kritische analyse.

Maar het DCEU gaat de geode kant op, denkt hij. "Ik denk dat het een fantastische tijd is om een vrouwelijke held te zijn. Het is de perfecte tijd, als je kijkt naar de sociale politiek, we hebben dit echt nodig, dat perspectief en Wonder Woman wist precies op het juiste moment langs te komen en werd een fenomenaal succes, wat fantastisch is. Elk succes binnen het superheldenuniversum, vooral dat van DC, is fantastisch, omdat ik, en dat is heel egoïstisch het verhaal van Superman wil blijven vertellen."

De acteur denkt ook dat "nu de goede fouten gemaakt zijn, we verhalen kunne vertellen op de manier waarop het moet. Het is zelfs beter om eerst fouten te maken, zodat je vervolgens veel beter voor de dag kunt komen. Wonder Woman was de eerste stap in de goede richting."



NieuwsFilm

meest populair