'Flashpoint' hangt af van ontvangst en prestaties 'Justice League'

'Flashpoint' hangt af van ontvangst en prestaties 'Justice League'

Het hele DCEU hangt af van hoe de Snyder-film het doet.

Waar we dit jaar van Wonder Woman en over krap twee weken van Justice League kunnen genieten, brengt Warner Bros. ons volgend jaar enkel Aquaman. De daadwerkelijke toekomst van het DCEU zal afhangen van de prestaties van Justice League, zo leren we vandaag.

Warner heeft op dit moment ontzettend veel projecten in ontwikkeling rond DC-personages. Recent nog werd onthuld dat er mogelijk een solofilm rond Joe Manganiello's Deathstroke uitkomt. En wat te denken van films over The Joker en Harley Quinn? Een van de vele projecten die ooit een releasedatum hadden, is Flashpoint, het solo-avontuur voor Ezra Millers The Flash.

Vandaag meldt Variety-verslaggever Justin Kroll dat Warner voorlopig nog even wacht met zijn DC-plannen. Alles zal volgens Kroll van afhangen van de prestaties van Justice League, niet alleen financieel, maar ook kritisch. Afhankelijk daarvan zal Warner beslissingen nemen over toekomstig te maken films. Dat baseert Kroll op vraaggesprekken die hij met verschillende regisseurs had, van wie hij hoorde dat Warner niet zo actief meer is met het benaderen van filmmakers.

Dit is verder niet de eerste keer dat we zoiets horen over het DCEU. In juni vertelde Forbes-verslaggever Mark Hughes al iets soortgelijks. De afgelopen maanden hoorden we echter nog zeer regelmatig nieuws over DC-films die in ontwikkeling waren. Het moge duidelijk zijn dat de studio voorlopig nog wacht met echte grote nieuwe aankondigingen.

Kroll denkt dat solofilms wellicht niet de toekomst van het DCEU zullen vormen. Volgens hem wordt daarom nog gewacht op de prestaties van Justice League, zodat men op basis daarvan definitieve beslissingen kan maken. Het zou bijvoorbeeld goed kunnen dat Flashpoint alle Justice League-helden terugbrengt.



NieuwsFilm

meest populair