Regisseurs voor 'Pet Sematary': volgende Stephen King-hit?

Regisseurs voor 'Pet Sematary': volgende Stephen King-hit?

Het is een goed jaar voor liefhebbers van werken van de horrorschrijver.

2017 is een goed jaar voor fans van horrorschrijver Stephen King. In de bioscopen zagen we al It en The Dark Tower voorbijkomen en Netflix maakte de films 1922 en Gerald's Game gebaseerd op zijn werken. Gezien het succes van de meeste van die films, is het niet gek dat er gewerkt wordt aan nog meer King-verfilmingen.

Een daarvan wordt Pet Sematary, dat nu twee regisseurs gevonden zou hebben. Volgens Variety hebben Kevin Kolsch en Dennis Widmyer, die eerder Starry Eyes regisseerden, getekend voor de regie. Het script van de nieuwe verfilming wordt geschreven door Matthew Greenberg, die eerder het scenario van King-verfilming 1408 schreef.

Pet Sematary draait om een familie die naar een klein stadje in Maine verhuist, dat naast een snelweg ligt. Daar vlakbij ligt een dierenbegraafplaats en iets verderop een oude begrafenisplaats van Indianen. Die heeft de kracht om te zorgen dat doden terug tot leven komen. Maar iedereen die terugkeert, doet dat niet helemaal correct. Als het jongste kind van het gezin om het leven komt, gebruikt de rouwende vader de kracht van de begraafplaats. Maar ten koste van meerdere levens en zijn eigen geestelijke gezondheid...

Een releasedatum is er nog niet.



NieuwsFilm

meest populair