Video

Trailer 'I, Tonya' met Margot Robbie

De zieke geest van Tonya Harding.

door Bram de Groot om 17:48 in Video
Na haar rollen in films als The Wolf of Wall Street, The Legend of Tarzan en Suicide Squad zien we Margot Robbie binnenkort in de film I, Tonya, een soort van biopic met de nodige zwarte komedie. Na een eerdere teaser trailer zie je hieronder de volledige trailer, een Red Band-variant.

Robbie speelt de rol van de oud-kunstschaatsster Tonya Harding. Om haar kansen te vergroten voor de Amerikaans kampioenschappen in 1994 schakelde Hardings man Jeff Gillooly de persoon Shane Stant in om Hardings directe tegenstander Nancy Kerrigan te verwonden. Het gevolg was dat Harding kampioen werd, maar doordat de aanslag op Kerrigan later werd onthuld moest Harding haar titel inleveren en kreeg ze een levenslange schorsing.

De situatie kreeg wereldwijd flink wat aandacht, mede omdat Harding ook een bijzonder goed kunstschaatstalent was. Andere belangrijke personages worden gespeeld door Sebastian Stan als Hardings man en Allison Janney als Hardings moeder LaVona Golden. Ook zie je rollen van onder meer Paul Walter Hauser, Julianne Nicholson, Bobby Cannavale en Mckenna Grace. Vanaf 8 december draait Craig Gillespie's I, Tonya in de Noord-Amerikaanse bioscoop.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

ziet r lekker uit op die fotoo. Smiley face
Doet me een beetje denken aan The Bronze (2015) https://www.youtube.com/watch?v=6B7JH30oCME

Xenolicker

Avatar

Maakt niet uit wat ze doen, "Blades of Glory" zal altijd de beste kunstschaatsfilm blijven.

NieuwsFilm

meest populair