Dwayne Johnson de slechterik in 'Suicide Squad 2'?

Dwayne Johnson de slechterik in 'Suicide Squad 2'?

Zouden Shazam! en Black Adam dan toch onderdeel zijn van de Justice League-films?

Van Dwayne Johnson is al een tijdje bekend dat hij het personage Black Adam gaat spelen. Er werd verondersteld dat dit zou zijn in een film die los zou komen te staan van de filmreeks rond Batman, Superman en Wonder Woman. Nu is er een gerucht dat deze slechterik zijn introductie heeft in Suicide Squad 2 en daarmee zou The Rock wél geïntroduceerd worden in het DC Extended Universe.

Volgens bronnen van TheWrap zouden de leden van Suicide Squad de opdracht krijgen om een massavernietigingswapen op te sporen. En dat wapen zou Black Adam zijn. In de comics is Black Adam de voornaamste tegenstander van Shazam, de superheld die in april 2019 zijn eigen film krijgt.

In het verleden heeft Johnson al eens aangegeven dat zijn personage eerder wordt geïntroduceerd dan dat men zou verwachten. Ondanks dat hij niet te zien zou zijn in David F. Sandbergs Shazam! had een cameo / snelle introductie in die film voor de hand gelegen.

Het vervolg op Suicide Squad gaat eind volgend jaar in productie en de regie ligt in handen van Gavin O'Connor. Van Margot Robbie (Harley Quinn), Will Smith (Deadshot), Jai Courtney (Captain Boomerang), Karen Fukuhara (Katana), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc) en Joel Kinnaman (Rick Flagg) wordt verwacht dat ze terugkeren. Vermoedelijk in 2020 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair