Keert Monica Bellucci terug in 'Bond 25'?

Keert Monica Bellucci terug in 'Bond 25'?

Het gerucht gaat... maar de actrice kan er niks over zeggen.

Actrice Monica Bellucci ziet het wel zitten om terug te keren in Bond 25. De actrice debuteerde in Spectre (2015) als Lucia Sciarra, de weduwe van de Italiaanse huurmoordenaar Marco Sciarra (Alessandro Cremona). Zij was een van de Bond-girls van de film en was maar kort te zien.

De vraag voor fans was, of de actrice terug zou keren naar de franchise. Het verhaal gaat dat zij naast Daniel Craigs Bond terug keert, evenals Léa Seydoux, die in Spectre debuteerde als Dr Madeleine Swan. "Ik kan er niks over zeggen," vertelde Bellucci desgevraagd, waarmee ze de geruchten niet ontkende, noch bevestigde.

Een van de kritieken op Spectre luidde dat Bellucci te weinig in de film te zien was en het schijnt dat Bond 25 daar iets mee zal doen. Het script wordt momenteel geschreven door Neal Purvis en Robert Wade, die ook het scenario van Spectre voor hun rekening namen, dus een mogelijkheid is het in die zin zeker.

Het gerucht rond een eventuele terugkeer voor Bellucci en zelfs Seydoux, is een van de weinige dingen die we gehoord hebben over de laatste film van Daniel Craig als James Bond. De film moet in november 2019 in de bioscoop draaien en het werk aan het script is pas net bezig. Verwacht wordt dat over een jaar ongeveer de eerste echt betrouwbare geruchten naar buiten komen.

Zouden jullie willen zien dat Bellucci terugkeert naar de franchise? Als het aan Daniel Craig ligt, zal het in elk geval gebeuren.



NieuwsFilm

meest populair