Algemeen

'It'-scenarist maakt 'Are Your Afraid of the Dark?'

Een succesvolle serie uit de jaren negentig keert terug... op het witte doek!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 11:31 in Algemeen
Paramount maakt een filmversie van de Nickelodeon-serie Are Your Afraid of the Dark? Het script wordt volgens vakblad Variety geschreven door Gary Dauberman, die ons It bracht. Verder is Matt Kaplan aan het project verbonden als producent.

Are Your Afraid of the Dark? is een anthologieserie die van 1992 en 1996 op Nickelodeon te zien was. De serie van D.J. MacHale en Ned Kandel vertelde allerhande enge verhalen. Centraal stond het groepje tieners dat zichzelf de Midnight Society noemde. Aan het begin van elke aflevering verzamelde het groepje zich rond een kampvuur, waarna een van hen een eng verhaal begon te vertellen. Die konden overal om draaien, van heksen tot vampiers tot weerwolven.

Dauberman is een van de drie scenarioschrijvers die achter It zat. De horrorfilm was deze herfst een groot succes. Verder schreef hij ook Annabelle: Creaton en werkt hij aan The Nun. Gezien die ervaring, lijkt het erop dat Paramount een serieuze horrorfilm gaat maken hiermee.

Er is nog geen releasedatum voor Are Your Afraid of the Dark?

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Nickelodeon? Is dat geen kinderkanaal?

aintiastinker

Avatar

Gary Dauberman had weinig met It te maken. Het script voor It is geschreven door Cary Fukunaga en Chase Palmer, en Gary Dauberman heeft er wat ideeën van Andy Muschietti in verwerkt.

Goku32

Avatar

Ik vond altijd Kippenvel enger vroeger dan Afriad of the dark. Maar nu ik hoor dat de topper van It dit gaat maken ben ik super benieuwd.

nieuwslaatste nieuws

meest populair