Gerucht: Jake Gyllenhaal in beeld om Ben Affleck te vervangen in 'The Batman'

Gerucht: Jake Gyllenhaal in beeld om Ben Affleck te vervangen in 'The Batman'

Het zou zomaar kunnen.

Het houdt maar niet op met de geruchten rond Ben Affleck en zijn rol als Batman in het DC Extended Universe. Ondanks dat Affleck nog naar het juiste afscheid van het personage zoekt, is er nu het gerucht dat Jake Gyllenhaal op het oog is om de rol over te nemen in The Batman van regisseur Matt Reeves.

Dit nieuwste gerucht komt van de website Campea. Volgens hen staat Gyllenhaal bovenaan het lijstje van Reeves. Gyllenhaal was eerder in beeld voor de Batman-rol. Zo heeft hij audities gedaan voor de rol in de uiteindelijke Dark Knight-trilogie. Ook is hij in het verleden in beeld geweest om Spider-Man te spelen. Gyllenhaal lijkt dus zeker trek te hebben in een superheldenfilm.

Overigens moet ook dit gerucht met een korreltje zout genomen worden. Tijdens een gesprek met ComicBookMovie zei Justice League-producent Charles Roven enigszins twijfelend dat Affleck gewoon plant om in The Batman te zien te zijn:

"Ik produceer die film niet, Matt Reeves werkt aan deze, maar ik werk wel met Ben, dus ik weet zeker dat hij plant om in die film te zien te zijn. Maar ik weet niet hoe het script is. Ik produceer die film niet, dus ik ben waarschijnlijk niet de juiste persoon om de vraag te stellen."

The Batman heeft nog geen verschijningsdatum. Dit zal niet eerder zijn dan in de zomer van of eind 2019 en waarschijnlijk niet eens eerder dan 2020.



NieuwsFilm

meest populair