Video

Zes verwijderde scènes 'Justice League' onthuld

Met Cyborg, The Flash en Clark Kent.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 12:07 in Video
Via Vimeo zijn er zes verwijderde scènes uit Justice League onthuld. Deze clips uit de superheldenfilm geven vooral een uitgebreidere blik op het verhaal van het personage Victor Stone / Cyborg, gespeeld door Ray Fisher. Maar we zien ook een aardige clip met Barry Allen / The Flash, de rol van Ezra Miller.

Onderstaande beelden zijn duidelijk nog niet visueel afgerond, maar het is wel aardig om te zien hoeveel ideeën / opnames er zijn gesneuveld tijdens de post-productie en door de intensieve reshoots. De shots met Cyborg laten zien hoe hij leert vliegen en hoe hij zijn speciale gaven gebruikt. In de clip met The Flash zien we een beeld vanuit de trailer en de cameo van Kiersey Clemons als Iris West. Het was al bekend dat zij uit de film was geknipt. Een andere korte flits is met Henry Cavills Clark Kent - exclusief snor.

Check de beelden hieronder, zolang het nog kan, en lees de FilmTotaal-recensie van 3,5 ster over de film van Zack Snyder.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Neothanos

Avatar

https://www.youtube.com/watch?v=w1s5ElKmQm4

Master Of Films

Avatar

In de trailers zijn ook veel deleted scenes te vinden.

ISIM

Avatar

Zonde, ze zeggen wel dat de regisseurs meer vrijheid krijgen dan bij Marvel. Maar daar geloof ik dus nu helemaal niets van. SS, BvS en nu ook JL heeft door toedoen van de studio dus weer een hele film moeten aanpassen. Zo zonde, dus nu maar wachten op de ultimate cut.

pmw84

Avatar

Hoewel ik super grote DC fan ben, ben ik gisterenavond zwaar en zwaar teleurgesteld in Justice League. Deze film verdiende veel meer respect zeker wegens het feit dat Zack snyders door prive omstandigheden het moest verlaten. Warner heeft het helemaal verpest, terwijl wonderwoman film zoooooo goed deed. Ik wil de 3 uur versie van de film zien en op facebook is een pititie gaande om deze te releasen voor DVD versie. IK HAD ME TWEE JAAR LANG HIEROP VERHEUGD EN TIS NU VERPEST

nieuwslaatste nieuws