Algemeen

Justin Lin of de Russo broers maken misschien 'Community' film

Dan Harmon zegt dat de film er nog steeds aan komt.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 09:01 in Algemeen
Zes seizoenen en een film, het was jarenlang de onofficiële slogan voor Community, de sitcom van Dan Harmon (ook de maker van Rick & Morty) met veel loyale fans maar lage kijkcijfers. Na een lange worsteling werd uiteindelijk in 2015 dat zesde seizoen gehaald, waarna dus de vraag onvermijdelijk werd: komt die film er ooit nog? De kans leek klein vanuit financieel oogpunt, want wie gaat een film bekostigen bij een serie die zo slecht draaide dat het inmiddels niet meer bestaande Yahoo Screen het oppikte om de laatste twee seizoenen te laten draaien, daarbij de maker terugbrengend die oorspronkelijk na drie seizoen ontslagen was?

Dan Harmon zegt echter dat de Community film er nog steeds gaat komen. In een interview met The Wrap vertelde hij dat hij gesprekken heeft gehad met zowel de gebroeders Russo (Avengers: Infinity War, Captain America: Civil War) als met Justin Lin (Star Trek Beyond, Fast Five, Furious 6), beiden regisseurs die hun succesvolle Hollywoodcarrière begonnen als regisseurs van afleveringen van Community. Volgens Harmon is vooral Lin altijd enthousiast geweest over het idee.

De uitdaging zal naast het geld inzamelen ook weer de cast tegelijk bij elkaar te brengen. Joel McHale, Alison Brie, Donald Glover, Danny Pudi, Gillian Jacobs en Yvette Nicole Brown hebben het sinds het einde van de serie allemaal druk gekregen met ander werk.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Shifty777

Avatar

Hopelijk komt die film er en voor een crowdfundingsactie zou ik ook doneren. Six seasons and a movie!

Spiderpig

Avatar

Hoop het. Vond het echt een geweldige serie.

nieuwslaatste nieuws