Adam Warlock toch niet in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'?

Adam Warlock toch niet in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'?

Maar wanneer dan wel?

Eerder deze week gaf regisseur James Gunn het complete script prijs van Guardians of the Galaxy Vol. 2. Gunn laat nu weer van zich horen door te melden dat het personage Adam Warlock niet per se hoeft op te duiken in het vervolg Guardians of the Galaxy Vol. 3, vermoedelijk te verschijnen in 2020 of 2021.

Het personage was te zien in één van de vele after credit-scènes van het tweede deel. Na de verschijning werd er al snel vanuit gegaan dat dit personage een belangrijke rol gaat spelen in Vol. 3, maar Gunn geeft nu aan dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn.

"Ondanks dat zoveel mensen denken dat Adam te zien is in Vol. 3 is dit iets dat we nooit hebben bevestigd. Wie weet hoe lang het duurt voor hij terugkeert in die cocon. Dat gezegd hebbende, ik ben dol op Adam. Maar het tijdstip moet wel goed zijn," aldus Gunn via Twitter.

Naar verwachting gaat Warlock ook niet opduiken in Avengers: Infinity War of Avengers 4. Eerder maakte Gunn bekend dat de scène met Warlock bijna was gesneuveld doordat ze op dat moment nog geen idee hadden wat ze met het personage willen doen. Het zou dus kunnen dat hij in Phase 4 / Marvel Cosmic Universe Phase 1 zijn eigen film krijgt, of dat hij in een ander ruimte-avontuur verder wordt geïntroduceerd.



NieuwsFilm

meest populair