Regisseur baalt dat The Joker niet de grote slechterik is in 'Suicide Squad'

Regisseur baalt dat The Joker niet de grote slechterik is in 'Suicide Squad'

En hoe zit het met de achter-de-schermen beelden van Margot Robbie?

Net als bij Justice League kende ook een van die andere DC Extended Universe-delen een behoorlijk stroeve productie. Bij Suicide Squad waren er intensieve reshoots en door bemoeienis van de studio Warner Bros. zouden er meerdere versies van de film bestaan. De bioscoopversie werd uiteindelijk erg mager ontvangen. Nu geeft regisseur David Ayer aan dat hij er spijt van heeft dat The Joker niet de voornaamste slechterik is.

Het script voor de superslechteriken-film werd geschreven door Ayer zelf en nu lijkt hij dus terug te komen op zijn keuze om Cara Delevingne's June Moone / Enchantress te kiezen als "eindbaas". Jared Leto's Joker is uiteraard wel aanwezig, maar zijn aandeel blijkt beperkt en hij neemt vroegtijdig afscheid in het DC-slechteriken onderonsje. Aan het einde keert hij wel even terug om Margot Robbie's Harley Quinn uit de gevangenis te helpen ontsnappen. Ayer in reactie op een opmerking van een fan, via Twitter:


Ook over Quinn liet Ayer zich horen via Twitter. Aan de regisseur werd gevraagd of we Robbie ooit een keer zouden zien in de kleding die was te zien op behind-the-scenes foto's. Ayer gaf aan dat er zeker opnames zijn gemaakt, al moeten we daar niet al teveel van voorstellen. Overigens keren The Joker en Harley Quinn hoogstwaarschijnlijk terug voor Suicide Squad 2, Mad Love (Harley Quinn Vs. The Joker) en mogelijk zelfs Ayers eigen Gotham City Sirens. Geen van de films heeft een verschijningsdatum.

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair