Meer over Hulk, Thor, Mjolnir en zwervende helden in 'Avengers: Infinity War'

Meer over Hulk, Thor, Mjolnir en zwervende helden in 'Avengers: Infinity War'

En een nieuwe tease voor de trailer.

Gisteren plaatsten we al de coole foto's van vele helden uit het Marvel Cinematic Universe. Deze werden geplaatst bij een artikel van Vanity Fair welke terugkijkt op de 10 jaar dat de franchise bestaat, maar ook flink vooruitblikt op wat er nog gaat komen; onder meer 20 films na Avengers 4. Maar er werden ook wat leuke, kleinere details prijsgegeven over de derde Avengers-film, Avengers: Infinity War. Verwacht milde spoilers over Infinity War en stevige spoilers voor Thor: Ragnarok.

Thor & zijn hamer Mjolnir
Op de foto's bij het Vanity Fair artikel was Chris Hemsworths Thor te zien met zijn cape en zijn hamer Mjolnir. Voor wie Ragnarok heeft gezien weet dat deze hem ontnomen zijn. Zijn hamer is zelfs verwoest. In het stuk wordt aangegeven dat deze niet terugkeren. Ze zijn waarschijnlijk alleen gebruikt om spoilers voor Ragnarok te voorkomen. Eerder werd al duidelijk dat zijn ooglapje terugkeert in Infinity War. Thor verloor namelijk niet alleen zijn hamer, maar ook een oog door toedoen van de slechterik Hela.

Meer Hulk, Minder Banner
Voor wie Ragnarok al heeft gezien weet dat Mark Ruffalo's Bruce Banner op een zeker ogenblik zegt dat als hij nog een keer in de Hulk verandert, dat hij dan waarschijnlijk nooit meer terugkeert naar Banner. In het stuk van Vanity Fair wordt aangegeven dat Ruffalo meer dan tevoren zijn tijd invulde in zijn motion-capture pak. De kans lijkt daarmee groot dat we alleen met de Hulk moeten doen in Infinity War.

Zwervende helden: Captain America en Black Widow
Als je de film een beetje in de gaten houdt, dan is het je waarschijnlijk niet onbekend dat Chris Evans' Steve Rogers / Captain America en Scarlett Johanssons Natasha Romanoff / Black Widow er flink anders uit gaan zien. Cap heeft een baard (niet op de foto's van Vanity Fair) en Black Widow heeft blond haar. Op basis van het artikel en de foto van Black Widow wordt door Screenrant verondersteld dat zij, en mogelijk ook andere helden van "Team Cap", rondzwerven om de autoriteiten te ontlopen. Iets waar Robert Downey Jr.'s Tony Stark al voor waarschuwde aan het einde van Captain America: Civil War uit 2016; de laatste film met de oorspronkelijke Avengers.

Trailer geteast!
En ook nog wat anders... Infinity War-regisseurs Anthony en Joe Russo hebben via Instagram een teasertje geplaatst voor de aanstaande release van de trailer. Het enige dat ze plaatsten was een "3". Dus over 3 dagen, 3 weken of 3... is het zover. De complete film draait in ieder geval eind april in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair