Opnames Queen-film 'Bohemian Rhapsody' gestaakt

Opnames Queen-film 'Bohemian Rhapsody' gestaakt

Er lijkt meer aan de hand...

Volgens de BBC heeft 20th Century Fox de opnames voor de Freddie Mercury-biopic Bohemian Rhapsody opgeschort voor onbepaalde tijd. Regisseur Bryan Singer zou volgens de studio kampen met gezondheidsproblemen.

In een officieel bericht geeft Fox het volgende aan: "Twentieth Century Fox Film heeft de productie van Bohemian Rhapsody tijdelijk stopgezet door onverwachte beschikbaarheid van Bryan Singer." Een vertegenwoordiger van de regisseur heeft tegen de BBC gezegd dat het gaat om "een persoonlijke gezondheidssituatie bij Bryan en zijn familie." Daarbij werd aangegeven dat de regisseur hoopt snel weer aan de slag te gaan, na de feestdagen.

Tegenover The Hollywood Reporter heeft een bron aangegeven dat Singer niet terugkeerde na de Thanksgiving-feestdagen. Er zou meer aan de hand zijn. De producenten zouden overwegen Singer te vervangen. De regisseur zou namelijk veelvuldig overhoop liggen met hoofdrolspeler Rami Malek (Mr. Robot). Overigens is het niet de eerste keer dat Singer onverwacht niet komt opdagen. Dit zou hij ook hebben gedaan tijdens opnames voor X-Men: Apocalypse en Superman Returns.

Andere rollen in Bohemian Rhapsody zijn voor Gwilym Lee (Brian May), Ben Hardy (Roger Taylor), Joseph Mazzello (John Deacon), Aidan Gillen (eerste manager John Reid), Tom Hollander (tweede manager Jim Beach), Lucy Boynton (Mercury's levenspartner Mary Austin) en Mike Myers in een nog onbekende rol. De biopic staat namelijk gepland voor 25 december 2018.



NieuwsFilm

meest populair