Gerucht: 'Ant-Man and the Wasp' wordt Marvels eerste romkom!

Gerucht: 'Ant-Man and the Wasp' wordt Marvels eerste romkom!

Opnieuw een nieuw genre in het Marvel-filmuniversum.

Grappen en grollen zijn belangrijke bouwstenen van het Marvel Cinematic Universe. Iets dat het recente Thor: Ragnarok dubbel en dwars onderstreept. Maar een romantische komedie hebben we nog niet gezien. Volgens het Russische Kinometro wordt Ant-Man and the Wasp de eerste romkom in de succesvolle superhelden-filmreeks.

De personen achter de website Kinometro zeggen dat ze tijdens het Kinorynok filmevenement promotiemateriaal hebben gezien voor de opvolger van Ant-Man uit 2015. Deze zouden er duidelijk op wijzen dat de film een romkom-insteek krijgt. Mocht dit kloppen dan zal Marvel Studios opnieuw een nieuw genre introduceren in het Marvel-filmuniversum.

En geheel raar zou het niet zijn. De film draait namelijk rond Paul Rudds Scott Lang / Ant-Man en Evangeline Lilly's Hope van Dyne / Wasp. Tussen hen zal ongetwijfeld een verdere spanning ontstaan, mogelijk te vergelijken met die er was tussen Hope van Dyne's ouders en Michael Douglas' Dr. Hank Pym (de eerste Ant-Man), Michelle Pfeiffers Janet Van Dyne (de eerste Wasp). Dat er mogelijk iets kan ontstaan tussen de twee was al te merken in de eerste film. Daarnaast zijn Rudd en Lilly niet onbekend met het genre.

Met personages als Walton Goggins' Sonny Burch, Hannah John-Kamens Ghost en Laurence Fishburne's Doctor Bill Foster verschijnt Peyton Reeds Ant-Man and the Wasp juli volgend jaar.



NieuwsFilm

meest populair