Video

Zwaardduel tussen Batman en Joker in trailers 'Batman Ninja'

Wat als Batman een ninja was? De officiële anime-versie heeft het antwoord.

door Kaj van Zoelen om 11:35 in Video
Alweer genoeg gehad van Batman en zijn vrienden en vijanden na het binnen anderhalf jaar uitkomen van Batman v Superman: Dawn of Justice en de flops Suicide Squad en Justice League? Maar wat als Batman en de Joker ninja's waren in de Sengoku-periode van Japan (circa mid vijftiende eeuw tot aan het begin van de zeventiende eeuw)? Dan krijg je Batman Ninja, een officiële Japanse animatiefilm over Batman, in samenwerking met DC en Warner gemaakt. Bekijk nu de trailers:

Batman en een aantal van zijn companen en tegenstanders worden getransporteerd naar Japan in de Sengoku-periode, waarin de keizer nominaal de leider van het land was maar lokale krijgsheren de werkelijke macht hadden, met voortdurende kleine oorlogen als gevolg. De Joker wordt zo'n feodale machthebber en Batman wordt de samoerai/ninja die een dorp tegen de schurk moet beschermen. Catwoman, Harley Quinn en Alfred zijn ook meegekomen.

Batman Ninja is al sinds 2014 in productie. De gevechten die je kunt zien in de trailer zijn met echte acteurs opgenomen, waarna de animatie op basis van die beelden is gemaakt.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ziet er goed uit/interessant uit.
Ik hoop wel dat het r-rated is. Daar zijn ze wel goed met die r-rated cartoons en als ik zo de stijl bekijk past dat er ook bij.

ThomasOMalley

Avatar

Gaaf. Misschien iets teveel computergeanimeerd, maar ik ga zeker kijken.
Eens met friet wat betreft de r-rating.

nieuwslaatste nieuws

meest populair