Celebrity

'Baby Driver' regisseur Edgar Wright en 'The Usual Suspects' acteur Gabriel Byrne over Kevin Spacey

Opnieuw laten een paar van Spacey's collega's zich uit over zijn wangedrag.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 14:29 in Celebrity
Iedereen weet nu onderhand wel dat acteur Kevin Spacey door de nodige mannen is aangeklaagd voor seksueel wangedrag, iets wat ook zijn carrière zwaar heeft beschadigd. Zo zal Spacey niet meer te zien zijn in de populaire serie House of Cards en werd hij vervangen door Christopher Plummer in de film All The Money in The World. De kans lijkt dan ook zeer klein dat we de eerst zo geliefde acteur nog eens op het grote scherm zullen zien; Spacey is namelijk bijna al zijn aanzien verloren.

Ook lieten zeer recentelijk nog een paar van zijn collega's zich over hem uit; zo bijvoorbeeld Baby Driver acteurs Ansel Elgort en Jon Bernthal maar nu ook regisseur Edgar Wright: ''Ik had een professionele relatie met Spacey en dat was het. Ik was niet op de hoogste van zijn wangedrag. Ik ben net zo geschokt als iedereen door al deze aanklachten en onthullingen. Het enige wat ik nu kan doen is mijn steun betuigen aan zijn slachtoffers''.

Onlangs werd bekend gemaakt dat er een vervolg komt op Baby Driverp (zonder Spacey) al hoopt Wright wel dat Baby Driver en het vervolg het goed zullen doen ondanks dit schandaal: ''Honderden mensen hebben maandenlang hard gewerkt aan dit project en hebben zich hier keihard voor ingezet. Ik blijf trots op het eindresultaat en ik wil niet dat hun werk wordt aangetast door de daden van één enkel iemand''.

Een ander bekend persoon die zich recentelijk over Spacey uitliet is Gabriel Byrne, die naast Spacey was te zien in de nineties-klassieker The Usual Suspects: ''Ik wist helemaal niet hoe erg het was. We dachten altijd allemaal dat Kevin maar wat aan het grappen was op de set, maar ik ken niemand die wist hoe ernstig zijn wangedrag daadwerkelijk was''.

Byrne vergelijkt Spacey met Harvey Weinstein: ''Ze misbruikten allebei hun machtspositie op dezelfde manier. Ik heb ook meerdere keren samengewerkt met Harvey, maar hij is een echte bullebak, dat heb ik zelf meerdere malen van dichtbij meegemaakt. Hij had namelijk bijzonder weinig respect voor alle mensen rondom hem. Helaas wist ik ook in dit geval niet hoe erg het in feite was; buiten een paar vage verhalen hoorde ik niks, aangezien zijn slachtoffers er allemaal over zwegen. Ik wist niet wat er allemaal was gebeurd''.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Inartie

Avatar

Uiteraard is het vervolg zonder Spacey. Zijn personage werd vermoord in de eerste film. Net zoals het vervolg zonder Jon Hamm en Jamie Foxx zal zijn.

Frietgezicht

Avatar

^ Foxx kan het best nog leven,misschien was die alleen gewond en dachten ze dat hij dood was.

Shifty777

Avatar

Leuke spoiler voor de mensen die de film nog niet hebben gezien Inartie, mag je wel even wat beter over nadenken voordat je dat plaatst. Ik heb hem zelf gezien, maar dat zal allicht niet voor iedereen het geval zijn dit hier leest. Daarnaast heeft jouw reactie ook geen enkele meerwaarde, buiten spoilen, want de mensen die de film gezien hebben weten deze informatie al.

Frietgezicht

Avatar

Ik verwacht hier wel weer een discussie tussen Artificialis & Benjamin

Prince John

Avatar

Inderdaad lekker handing Inartie, zet in het vervolg een spoiler aub.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Ik verwacht hier wel weer een discussie tussen Artificialis & Benjamin"
#MeToo ;)

ridjieddo

Avatar

Leuk commentaar op mensen die de film al gezien hebben en hem gaan spoilen in de comments Shifty777. Ik heb hem zelf gezien en gespoilt, maar dat zal allicht niet voor iedereen het geval zijn dit hier leest. Daarnaast heeft jouw reactive geen enkele meerwaarde, buiten commentaar leveren, want de mensen die gespoilt hebben weten deze informatie al.

Shifty777

Avatar

Wat is dat nou weer voor kansloze reactie ridjieddo? Je verstand in je nachtkastje laten liggen toen je opstond vanmorgen, of had je dat van te voren ook al niet?

SunChaser

Avatar

Baby driver was leuk maar een vervolg? Doe er dan ook een voor hell or high water

McGraig

Avatar

Eigenlijk zeggen ze dus helemaal niks behalve het bekende verhaal dat Weinstein gewoon een lul is. Over lullig gesproken.... beetje jammer dat niemand durfde te zeggen toen hij nog zoveel macht had. Overigen off topic: het zit John Travolta ook niet mee qua carriere. Het zal wel gewoon een beroerde film geworden zijn. https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/maffiafilm-gotti-met-john-travolta-twee-weken-voor-release-geschrapt/ar-BBGhCvd?li=BBoPJKK&ocid=mailsignout

Perrysh

Avatar

Shifty777 heeft gewoon gelijk. Het is belachelijk om een dergelijke spoiler onder een artikel als deze te plaatsen. Als het een artikel over de film betreft, is het je eigen schuld als je het aanklikt en dan een spoiler leest, maar in dit geval had Inartie best wel even zijn verstand kunnen gebruiken.

Overigens heeft Filmtotaal zelf ook wel een verantwoordelijkheid in deze, de reactie had gewoon verwijderd of op z'n minst aangepast moeten worden.

Da Villain

Avatar

Misschien wist Inartie niet hoe hij de spoiler knop moest gebruiken (iets wat ik overigens ook niet weet. Kan iemand mij dat vertellen?)

benjamin

Avatar

Er is niet echt een spoilerknop voor zover ik weet, maar je schrijft gewoon in je tekst [ spoiler ] Personage X maakt iets mee [ / spoiler ] (alleen dan zonder de spaties).

Robbepost

Avatar

Dat wist ik ook niet. Dank je Benjamin

Robbepost

Avatar

Nog even oefenen Da Villain ;)

Her wijzigen werkt weer zie/merk ik.

nieuwslaatste nieuws