'Justice League' lijkt een 'Extended Cut' te krijgen

'Justice League' lijkt een 'Extended Cut' te krijgen

Al niet de versie die velen hopen.

De afgelopen weken laten de fans van het DC Extended Universe duidelijk weten dat ze teleurgesteld zijn in het eindproduct dat Justice League heet. Ze willen graag weten wat regisseur Zack Snyder van plan was. Gezien de enorme kosten die er gemaakt zouden moeten worden om die versie af te ronden, zal er hoogstwaarschijnlijk nooit een 'director's cut' komen. Er lijkt echter wel een 'extended cut' te verschijnen.

Warner Bros. drukte een flinke stempel op de film na het vertrek van Snyder. Ze stelden Joss Whedon aan en de film mocht niet langer duren de 2 uur. Het resultaat werd gekraakt door de critici en de fans en de superheldenfilm lijkt nu af te steven op een verlies tussen de $50 en $100 miljoen.

Volgens Mario F. Robles, die schrijft voor IGN en The Splash Report, wordt er dus een 'extended cut' op schijf uitgebracht. Dit wordt dan een uitgebreide versie van Whedons bioscoopversie. Volgens Robles zou Warner Bros. bezig zijn met de cover voor een speciale uitgave, de Superman Trilogie - met dus ook Man of Steel (2011) en Batman v Superman: Dawn of Justice (2016):




NieuwsFilm

meest populair