Gerucht: Affleck niet in 'The Batman', wel in 'Flashpoint'

Gerucht: Affleck niet in 'The Batman', wel in 'Flashpoint'

En wordt Jon Hamm zijn vervanger?

Het hoge woord lijkt eruit: Matt Reeves zoekt een nieuwe acteur voor de rol van Batman. Daarmee zal Ben Affleck dus niet in The Batman spelen. Wel lijkt het erop dat de acteur zal verschijnen in Flashpoint. En er is al een mogelijke vervanger gevonden.

Op de site van Variety lezen we dat Affleck "zeer waarschijnlijk niet te zien zal zijn in de geplande standalone Batman-film van Matt Reeves. De regisseur wil volgens bronnen nieuw talent vinden voor de rol." Velen zullen dit een teleurstelling vinden, maar dat Affleck niet per se lange tijd in de film te zien wilde zijn, wisten we al langer.

Het zou natuurlijk altijd nog kunnen dat de film van Reeves indirect met Afflecks Batman te maken heeft. Het is immers niet ondenkbaar dat het een prequel wordt op Batman v Superman, toen we Afflecks Batman voor het eerst zagen. Tegelijk kan het ook zijn dat dit een van die DC-films wordt die zich niet afspelen in het DCEU.

Interessant is een gerucht dat we ook voorbij zien komen. Niemand minder dan Jon Hamm zou proberen de rol te bemachtigen. Dat lezen we althans op de roddelsite Radar Online, waar staat dat Hamm zelfs al gesprekken gevoerd heeft met Reeves.

Natuurlijk is dat niet meer dan een gerucht en is het nog niet officieel zo dat Affleck niet in The Batman verschijnt. Toch is het tekenend dat men al schijnt te zoeken naar een vervanger en dat de acteur in het openbaar al heeft gesproken over een vertrek.



NieuwsFilm

meest populair