Jeffrey Dean Morgan ziet Batman wel zitten

Jeffrey Dean Morgan ziet Batman wel zitten

Maar dan wel in het Flashpoint universum!

Er gaat zo goed als geen week voorbij zonder een nieuw gerucht rondom Ben Affleck's Batman; de ene keer lijkt het erop dat Justice League zijn laatste film is waarin hij de geliefde superheld neerzet, maar de keer erna krijgen we weer te horen dat hij er toch nog zin in heeft. Wat het nu uiteindelijk wordt is lastig te zeggen, waardoor de nodige mensen al op zoek gaan naar een waardige vervanger. Een tijdje geleden werd in dit verband Jake Gyllenhaal nog opgenoemd, maar uit de FT-poll van gisteren blijkt dat velen van jullie ook wel de acteurs Jon Hamm of Jeffrey Dean Morgan zien zitten. De laatstgenoemde heeft nu laten weten interesse te hebben in het spelen van de Batman.

In het verleden heeft Jeffrey Dean Morgan al eens aangegeven graag Batman te willen spelen in het Flashpoint DC Comics Universe. Voor wie niet op de hoogte is van het Flaspoint universum, een korte uitleg: Flash/Barry Allen keert terug naar het verleden om zijn moeder te kunnen redden, maar hierdoor verkeert de hele wereld in chaos: de Amazons voeren een oorlog tegen de Atlanteans, Cyborg is het laatste overgebleven Justice League lid en Bruce Wayne is niet Batman. Het zijn namelijk niet zijn ouders die worden vermoord maar de jonge Bruce Wayne zelf. Door dit tragische evenement wordt Martha Wayne de Joker, terwijl Thomas Wayne de Dark Knight wordt. Wat ook grappig is; Jeffrey Dean Morgan speelde al Thomas Wayne in Batman v Superman: Dawn of Justice, dus het zou te begrijpen zijn mocht deze film er daadwerkelijk komen.

Zo zei Morgan recentelijk tijdens de Walker Stalker Con in New Jersey tegenover Comic Book: ''Er is één rol in het DC Universe waar ik echt op uit ben...''. Welke rol dat precies is, zei de 51-jarige acteur niet expliciet, maar zoals al eerder aangegeven, heeft Morgan al vaker laten weten maar wat graag de 'Caped Crusader' te spelen. Het is nog verre van zeker dat het allemaal zo zal gaan als Morgan hoopt; zo zou de film niet snel passen in het DC Universe zoals we dat vandaag de dag kennen, maar wie weet. Een paar maanden geleden ging nog het gerucht dat Leonardo DiCaprio de Joker zou spelen in een film waarbij Martin Scorsese ook bij betrokken zou zijn; deze zou dan los staan van het reeds gelanceerde DC Extended Universe waarin Jared Leto de rol van de Joker speelt. Er kan dus altijd wel een manier gevonden worden om Jeffrey Dean Morgan om te toveren tot Batman.



NieuwsFilm

meest populair