Leonardo DiCaprio de nieuwe Joker?

Leonardo DiCaprio de nieuwe Joker?

En Ben Affleck toch niet in The Batman?

The Hollywood Reporter meent dat Warner Bros. heel graag Leonardo DiCaprio ziet in de rol van de Joker in de eerder aangekondigde oorsprongfilm rond de Batman-schurk.

Het zou ook een van de redenen zijn dat Martin Scorsese betrokken zou zijn als producent bij de superheldenfilm welke losstaat van het reeds gelanceerde DC Extended Universe waarin Jared Leto (Suicide Squad) de rol van de Joker speelt. Die Leto zou overigens niet zo blij zijn met de nieuwe plannen van Warner Bros. Hij zou ontevreden zijn dat er meerdere Jokers te zien zullen zijn. Hij zou dit kenbaar hebben gemaakt bij zijn managers.

Ergens anders in het DC superhelden-filmuniversum zou er wederom onduidelijkheid zijn volgens THR. Volgens de over het algemeen redelijk betrouwbare website zou The Batman van War for the Planet of the Apes-kopman Matt Reeves wel degelijk een losstaande film worden en geen onderdeel uitmaken van het DC-filmuniversum. Ook Ben Affleck zou toch geen deel uitmaken van die Batman-film.

Overigens is het laatste wel erg vaag. Recent plaatste Reeves een aantal twitter-berichten waarin hij bevestigde dat zijn Batman-film wel degelijk aansluit op films als Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) en het nog te verschijnen Justice League.

De fans zijn al aan de haal gegaan met het gerucht. Hieronder fan-art van de mogelijke Joker van DiCaprio:

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair