Regisseur over valse 'The Batman' geruchten: "Heb ik wat gemist?"

Regisseur over valse 'The Batman' geruchten: "Heb ik wat gemist?"

The Batman gewoon onderdeel van DC-filmuniversum.

Afgelopen dagen liggen de films die moeten aansluiten op wat vooral met Batman v Superman: Dawn of Justice is gestart flink onder de loep. Misschien wel allemaal valse geruchten. Regisseur Matt Reeves, die bezig is met The Batman, reageert in ieder geval op het gerucht dat zijn film los zou komen te staan de het DC-filmuniversum.

Gisteren meldden we dat de Batman-solofilm los zou komen te staan van het zogenoemde DC Extended Universe en dat Ben Affleck daarin mogelijk niet Batman zou spelen. Reeves is nu duidelijk: "Jees, heb ik wat gemist jongens...? :-) Om duidelijk te zijn: NATUURLIJK is Batman onderdeel van het DC Universum. Batman zal BATMAN blijven." Kortom, we krijgen een solofilm met Affleck. Verschijningsdatum: onbekend.


In aansluitende Tweets verheldert Reeves de boel: "In mijn uitlatingen van een tijdje terug over dat de film niet onderdeel zou zijn van het DCEU, sprak ik over dat The Batman een verhaal is die alleen over Batman gaat en niet over anderen in het universum. Dat deze niet gevuld is met cameo's ondersteunend aan andere verhalen. Dat het een verhaal over BATMAN zou zijn."

De afgelopen dagen is het druk rond de DC-films van Warner Bros. Ondanks dat de studio niets bevestigt of tegenspreekt, zou er volgens de bekende en minder bekende sites veel zijn verandert in de aanpak. Zo zou er een losstaande film rond The Joker komen, is Lex Luther geschrapt uit Justice League, komt er een DCEU-film met The Joker en Harley Quinn en krijgt Suicide Squad 2 een [url=]prioriteit[/url]. Wat waar is? Warner Bros. is de partij die het weet, waarschijnlijk.

NieuwsFilm

meest populair