Dvd's week 50: Atomic Blonde, The Hitman's Bodyguard & meer

Dvd's week 50: Atomic Blonde, The Hitman's Bodyguard & meer

Welke films kan je vanaf deze week aanschaffen?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Overdrive (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Antonio Negret | Cast: Ana de Armas, Scott Eastwood, Gaia Weiss, Clemens Schick

Urban en Barnes zullen twee avontuurlijke broers spelen die auto's gaan stelen in het zuiden van Frankrijk. Maar hun plannen lopen niet helemaal gesmeerd: in Marseille krijgen ze het aan de stok met een taaie maffiabaas. Bekijk de trailer van Overdrive.

The Hitman's Bodyguard (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patrick Hughes | Cast: Elodie Yung, Ryan Reynolds, Tsuwayuki Saotome, Roy Hill

De beste bodyguard van de wereld krijgt een nieuwe klant: het is een huurmoordenaar die moet getuigen bij het Internationale Hof van Justitie. Ze moeten hun onderlinge verschillen aan de kant zetten en samen een belangrijke missie ondernemen.

Lees de recensie van The Hitman's Bodyguard geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van The Hitman's Bodyguard.

Revolt (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Miale | Cast: Lee Pace, Bérénice Marlohe, Jason Flemyng, Sibulele Gcilitshana

Het verhaal van de laatste opstand van de mensheid tegen een allesvernietigende invasie van buitenaardse wezens. Het verhaal speelt zich af op het platteland van een Afrikaans land, waar een Amerikaanse soldaat en een Franse hulpverlener moeten samenwerken om de invasie te overleven. Bekijk de trailer van Revolt.

Atomic Blonde (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Leitch | Cast: Sofia Boutella, Charlize Theron, James McAvoy, Bill Skarsgård

Een MI6 agent gaat tijdens de Koude Oorlog undercover in Berlijn. Daar onderzoekt ze de moord op een andere agent en zoekt ze naar een vermiste lijst met dubbelagenten.

Lees de recensie van Atomic Blonde geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Atomic Blonde.

Blind (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Mailer | Cast: Demi Moore, Alec Baldwin, Dylan McDermott, Viva Bianca

Bill Oakland, een succesvolle romanschrijver die geen beroep meer op zijn ogen kan doen na een auto ongeluk, heeft tijdens datzelfde ongeluk zijn vrouw verloren. Hij verliest de wil om zijn bestaan voort te zetten en wordt enorm bitter. Jaren later vindt hij weer passie om te leven en te schrijven, wanneer hij een affaire aangaat met de verwaarloosde vrouw van een aangeklaagde zakenman, Suzanne. Zij moet aan Bill voorlezen nadat ze veroordeeld wordt tot vrijwilligerswerk. Bekijk de trailer van Blind.

Annabelle: Creation (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: David F. Sandberg | Cast: Stephanie Sigman, Miranda Otto, Anthony LaPaglia, Alicia Vela-Bailey

Twintig jaar na de dood van hun dochter verwelkomen zij een non en meerdere jonge meiden uit een weeshuid in hun huis. Een duivelse creatie van de poppenmaker, de pop Annabelle, weet wel raad met de gasten.

Lees de recensie van Annabelle: Creation geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Annabelle: Creation.

The Emoji Movie (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anthony Leondis | Cast: T.J. Miller, James Corden, Anna Faris, Maya Rudolph

Emojimovie: Express Yourself onthult de geheime wereld die zich in onze telefoons bevindt. Het is een wereld waarin Emojis tot leven komen (als ze niet verzonden worden) en reizen door apps, elk met een eigen wilde en leuke wereld. De ultieme bestemming: de Cloud.

Lees de recensie van The Emoji Movie geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van The Emoji Movie.

Donkeyote (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chico Pereira | Cast: Paca Molera Pereira, Mamen Gómez Heredia, Manuel Molera Aparicio

Manolo is een 73-jarige Andalusiër. Hij heeft last van zijn botten, loopt niet meer zo soepel als vroeger, maar beschikt over een onverzettelijke geest. Manolo is van zins het Trail of Tears in Amerika na te lopen, samen met zijn trouwe, maar koppige ezel Gorríon. Maar hoe realistisch is dat nog, gezien zijn fysieke staat van zijn?

Lees de recensie van Donkeyote geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van Donkeyote.

Everything, Everything (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stella Meghie | Cast: Amandla Stenberg, Nick Robinson, Anika Noni Rose, Ana de la Reguera

Een tiener die altijd een beschermd leven heeft geleid, omdat ze overal allergisch voor is, wordt verliefd op haar buurjongen.

Lees de recensie van Everything, Everything geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Everything, Everything.

Khali the Killer (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Matthews | Cast: Richard Cabral, Ryan Dorsey, Corina Calderon, Joey Abril

Nadat hij met pensioen wil gaan, besluit een huurmoordenaar nog een laatste klus aan te nemen om zijn oma een paar mooie laatste maanden te kunnen geven. Maar alles valt uit elkaar als hij empathie krijgt voor een van zijn doelwitten en hij een van de moeilijkste beslissingen uit zijn leven moet maken. Bekijk de trailer van Khali the Killer.

Walking with the Enemy (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Schmidt | Cast: Vitalie Bichir, Florin Arhip, Jonas Armstrong, David Leon

Een jonge man raakt gescheiden van zijn familie en vermomt zichzelf als SS-agent om meer te ontdekken over de verblijfplek van zijn familie. Al snel leert hij meer dan hem lief is. Bekijk de trailer van Walking with the Enemy.

Accident (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dan Tondowski | Cast: Stephanie Schildknecht, Roxane Hayward, Tyrone Keogh, Keenan Arrison

Een groep tieners raakt betrokken bij een gruwelijk ongeluk. Daarop raken ze gevangen onderin een ravijn en moeten ze zien te ontsnappen. Bekijk de trailer van Accident.

Amelie rennt (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tobias Wiemann | Cast: Susanne Bormann, Mia Kasalo, Denis Moschitto, Jasmin Tabatabai

Een meisje dat last heeft van astma, reist naar een kliniek in Zuid-Tirol om te genezen. Na enige tijd, besluit ze te ontsnappen en al snel leert ze een nieuwe vriend kennen. Samen reizen ze naar de top van een berg, waar ze volgens de verhalen kan genezen. Bekijk de trailer van Amelie rennt.

Demon Hole (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josh Crook | Cast: Samantha Scaffidi, Samhain, Paris Campbell, Laura Barbiea

Een crew zoekt naar grondstoffen op heilige grond. Per ongeluk laten ze daarbij een oeroude demon los, waarbij er maar twee manieren zijn om te ontsnappen: sterven, of toegeven aan het monster. Bekijk de trailer van Demon Hole.

Goldstone (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ivan Sen | Cast: Aaron Pedersen, Alex Russell, Jacki Weaver, David Wenham

Rechercheur Jay Swan komt aan in het grensstadje Goldstone, om daar onderzoek te doen naar vermiste personen. Maar wat eenvoudig leek, bleek al snel de opening van een web van misdaad en corruptie. Bekijk de trailer van Goldstone.

Hush Money (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Terrell Lamont | Cast: Kennedy Waite, Rodney Grier, Joshua Ray, Scott Croushore

Een kunstleraar had een slim plan, maar dat valt uit elkaar. Hij wilde de dochter van een basketballer ontvoeren om met het losgeld een schuld aan een meedogenloze maffiebaas af te kunnen betalen. Bekijk de trailer van Hush Money.

Roodkapje: Een Modern Sprookje (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Will Koopman | Cast: Julia Akkermans, Beau Schneider

Een moderne vertelling van het beroemde sprookje van de gebroeders Grimm. Suus Voorthuizen is een leuk en bijdehand meisje, en wordt vaak roodkapje genoemd omdat ze een rode pet draagt. Suus volgt een opleiding om kapster te worden, maar droomt ervan zangeres te worden. Samen met pianospeler Jasper de Jager vormt ze een muzikaal duo, doet mee aan The Voice of Holland en lijkt succesvol. Tot een dubieuze manager de teugels overneemt. Bekijk de trailer van Roodkapje: Een Modern Sprookje.

The Midnight Man (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aitor Uribarri | Cast: Ken Foree, Wendie Weldon, Tommy Day Carey, Tony D. Czech

Een echtpaar hoopt een mislukt huwelijk te redden door naar een verlaten bergstadje te gaan om hun problemen op te lossen. Maar eenmaal daar, moeten ze het opnemen tegen een maniak die hen wil vermoorden. Bekijk de trailer van The Midnight Man.

NieuwsFilm

meest populair