Verliefde geest ontwaakt elke dag in een ander lichaam in trailer 'Every Day'

Verliefde geest ontwaakt elke dag in een ander lichaam in trailer 'Every Day'

Naar het schrijfwerk van David Levithan en van de regisseur van 'The Vow.'

Elke dag een ander lichaam, elke dag een ander leven. Dat overkomt hoofdkarakter A in de trailer van Every Day. De romantische fantasiefilm is een adaptatie van David Levithan's gelijknamige boek uit 2012. Deze A, omschreven als een mysterieuze geest, belandt op een dag in het lichaam van een persoon die ervoor zorgt dat A eindelijk een doel in het leven krijgt: het najagen van diens vriendin, gespeeld door Angourie Rice (The Nice Guys), waarmee hij klikt.

Om één of andere mysterieuze reden verblijft A elke keer een periode van 24 uur in een lichaam, wat het nogal lastig maakt om Rice's karakter Rhiannon duidelijk te maken dat hij is wie hij is. Ergens heeft A ook wel een beetje geluk: elke keer ontwaakt hij in een lichaam van rond dezelfde leeftijd. De ene keer echter een meisje, de andere keer een jongen. Dat weerhoudt A er niet van om Rhiannon op te zoeken en haar duidelijk te maken hoe A zich voelt.


Every Day is gemaakt door The Vow-regisseur Michael Sucsy, Jesse Andrews (Me and Earl and the Dying Girl) schreef het scenario. Het schrijfwerk van Levithan is de eerste in een reeks verhalen. Zo hebben we prequel Six Earlier Days, Another Day (welke Rhiannon's zijde van het verhaal verkent) en vervolg Someday. Deze laatste komt ergens in 2018 uit.

Begin dit jaar onthulde productiebedrijf Fox 2000 dat The Fault in Our Stars-schrijvers Scott Neustadter en Michael H. Weber aan een gelijksoortige film werkten. Hun idee was daarentegen gebaseerd op een Zuid-Koreaanse film: The Beauty Inside / Byuti Insaideu. Het was (of is) de bedoeling dat Game of Thrones-actrice Emilia Clarke daarin de hoofdrol speelt.

NieuwsFilm

meest populair