Hilarisch! Officiële alternatieve openingsscène 'IT'!

Pennywise the Dancing Clown in tranen.

Voor wie de bijzonder succesvolle Stephen King-verfilming IT heeft gezien in de bioscoop - of gewoon de clip online heeft bekeken - weet hoe de openingsscène van de film eruit ziet. Ter promotie van de aanstaande Dvd / Blu-ray uitgave van de film van regisseur Andy Muschietti heeft Warner Bros. via Entertainment Weekly een toch behoorlijk hilarische alternatieve openingsscène online gezet!

In de beelden zijn we getuige van hoe Georgie (Jackson Robert Scott) het van zijn broer Bill (Jaeden Lieberher) gekregen bootje ziet wegspoelen door de goot, welke vervolgens verdwijnt in een put. In die put zit uiteraard "het" in zijn favoriete gedaante Pennywise the Dancing Clown, gespeeld door Bill Skarsgård. In de originele scène komt Georgie er niet goed vanaf. In onderstaande alternatieve versie loopt Pennywise's poging om een teer kinderzieltje te winnen volkomen anders af dan dat wij allemaal gewend zijn.


Ondertussen heeft It zijn langste tijd gehad in de bioscoopzalen. De ijzersterk ontvangen $35 miljoen kostende verfilming heeft zo'n $698 miljoen opgehaald aan de wereldwijde bioscoopkassa's. September 2019 moet het vervolg It: Chapter Two verschijnen. Hieronder de originele versie van bovenstaande clip.



NieuwsFilm

meest populair