Sylvester Stallone: Ik heb niemand verkracht

Sylvester Stallone: Ik heb niemand verkracht

De acteur wil om die reden actie ondernemen...

Ian McKellen zei recentelijk nog dat mensen mogelijk ook vals zouden kunnen worden beschuldigd van seksueel misbruik en dat we dus niet meteen alles moeten geloven. Sylvester Stallone lijkt daar nu een goed voorbeeld van te kunnen zijn; de Rambo acteur werd een paar weken geleden namelijk ook aangeklaagd voor verkrachting door een vrouw die beweert dat Stallone haar dwong tot een trio met zijn bodyguard. Een woordvoerder van de acteur ontkende toen gelijk het hele verhaal.

Maar nu is er opnieuw een andere vrouw die zegt in 1990 op 40-jarige leeftijd door de acteur verkracht te zijn . Stallone heeft er intussen op gereageerd; zo liet hij weten dat hij de vrouw wel kent, aangezien hij in 1987 voor een film drie dagen met haar in Israël heeft doorgebracht, maar dat hij haar daarna nooit meer heeft gezien en dat er dus ook geen sprake kan zijn van verkrachting. Omdat het volgens hem allemaal leugens zijn gaat de acteur zelfs nog een stapje verder en heeft hij een politie onderzoek aangevraagd om haar verhaal na te trekken.

Er is verder nog maar bijzonder weinig bekend over de hele zaak; zo is de naam van de vrouw bijvoorbeeld nog niet bekend gemaakt en ook niet wat er precies gebeurd is. Toch zou ze nu overwegen om het hele verhaal naar buiten te brengen, maar Stallone heeft laten weten dat als ze dat doet dat hij haar dan op zijn beurt zal aanklagen.

NieuwsFilm

meest populair