Celebrity

Sylvester Stallone: Ik heb niemand verkracht

De acteur wil om die reden actie ondernemen...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 09:51 in Celebrity
Ian McKellen zei recentelijk nog dat mensen mogelijk ook vals zouden kunnen worden beschuldigd van seksueel misbruik en dat we dus niet meteen alles moeten geloven. Sylvester Stallone lijkt daar nu een goed voorbeeld van te kunnen zijn; de Rambo acteur werd een paar weken geleden namelijk ook aangeklaagd voor verkrachting door een vrouw die beweert dat Stallone haar dwong tot een trio met zijn bodyguard. Een woordvoerder van de acteur ontkende toen gelijk het hele verhaal.

Maar nu is er opnieuw een andere vrouw die zegt in 1990 op 40-jarige leeftijd door de acteur verkracht te zijn . Stallone heeft er intussen op gereageerd; zo liet hij weten dat hij de vrouw wel kent, aangezien hij in 1987 voor een film drie dagen met haar in Israël heeft doorgebracht, maar dat hij haar daarna nooit meer heeft gezien en dat er dus ook geen sprake kan zijn van verkrachting. Omdat het volgens hem allemaal leugens zijn gaat de acteur zelfs nog een stapje verder en heeft hij een politie onderzoek aangevraagd om haar verhaal na te trekken.

Er is verder nog maar bijzonder weinig bekend over de hele zaak; zo is de naam van de vrouw bijvoorbeeld nog niet bekend gemaakt en ook niet wat er precies gebeurd is. Toch zou ze nu overwegen om het hele verhaal naar buiten te brengen, maar Stallone heeft laten weten dat als ze dat doet dat hij haar dan op zijn beurt zal aanklagen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mr.Spooky

Avatar

Ik geloof dat door die hele seksuele intimidatie en verkrachtingsoap er een hoop nieuwe aandachtshoeren zijn bijgekomen.

Alles voor een beetje fame.

Goku32

Avatar

MR . Spooky ik geef u gelijk wat een onzin dit. Om stallone zo in een zwart dag licht te zetten

NoahMeeuws

Avatar

The Expendables 3 wel

Artificialis

Avatar

Iedereen kan alles maar roepen hè? Altijd al een hekel aan een bekende artiest, journalist, politici of acteur gehad? Gewoon van aanranding beschuldigen, het probleem lost zich vanzelf op!

Civilian Supreme

Avatar

Misschien was het de tegenspeelster in die ene pornofilm waar hij in speelde?

nieuwslaatste nieuws

meest populair