Regisseur heeft onthullingen over 'Ant-Man and The Wasp'

Over de twee Ant-Mannen en Waspen.

Na Marvel Studios' Black Panther en Avengers: Infinity War heeft het Marvel Cinematic Universe ook een tweede Ant-Man film voor ons in petto. Tegenover Empire Magazine onthulde regisseur Peyton Reed details over de vier belangrijke personages.

Als eerste de details over Paul Rudd, de Ant-Man die we kennen uit deel 1 uit 2015. "De gebeurtenissen in Captain America: Civil War gaf ons iets, en dat is: wat vinden Hank Pym en Hope Van Dyne ervan dat Scott Lang de technologie zo openlijk gebruikte in Civil War? Daar hebben we veel plezier mee gehad. En we spelen veel met grootte en omvang. Ik ben dol op het idee van Giant-Man," aldus Reed.

Evangeline Lilly zal in Ant-Man and the Wasp uitgroeien tot de Wasp. Reed: "Ze komt nu echt uit de kast als held. Haar krachtenset is fantastisch. Zij en Scott krimpen allebei, met het vliegen, en het vechten van The Wasp is anders dan van Ant-Man."

Michael Douglas' Dr. Hank Pym keert ook terug. "De gebeurtenissen in Civil War en hoe Scott daarmee omging heeft voor opschudding gezorgd," aldus kopman Reed. "Maar zijn nieuwsgierigheid over de Quantum Realm is weer aangewakkerd. Zou Janet daar nog ergens zijn?"

En dan Reed over de belangrijke nieuwkomer, Michelle Pfeiffers Janet Van Dyne: "Ze is een erg belangrijk personage. Het is duidelijk dat er een impact is op iemand die zo'n 30 jaar in de Quantum Realm verblijft en deze overleeft. Wat heeft ze gegeten? Alles wat ze heeft gegeten is een cornflakes met de naam Quantum Krispies."

In Ant-Man and the Wasp lijken de voornaamste slechteriken Walton Goggins' Sonny Burch en Hannah John-Kamens Ghost. Andere rollen zijn voor onder meer Laurence Fishburne als Dr. Bill Foster / Goliath, Michael Pena als Luis, David Dastmalchian als Kurt, T.I. als Dave en Randall Park als S.H.I.E.L.D. Agent Jimmy Woo. De twintigste MCU-film staat gepland voor 18 juli.



NieuwsFilm

meest populair