Algemeen

NIeuw artwork 'Avengers: Infinity War', 'Black Panther' en 'Ant-man and the Wasp'

Plus een Q&A-video met Infinity War-regisseurs Joe en Anthony Russo.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 11:45 in Algemeen
Een aantal nieuwe stukken artwork van de in 2018 te verschijnen Marvel-films Avengers: Infinity War, Black Panther en Ant-Man and the Wasp zijn vandaag online verschenen. De afbeeldingen zijn afkomstig van een kalender en kunnen hieronder worden bekeken.

Daarnaast namen Avengers: Infinity War-regisseurs Anthony en Joe Russo onlangs deel aan een live Q&A waarin ze gevraagd welke personages ze het liefste verder uitgediept willen zien in de film. Je kunt hun antwoorden hierop en een aantal ander vragen aansluitend op het artwork bekijken.

Avengers: Infinity War zal de grootste strijd ooit op het witte doek laten zien. De Avengers en bevriende superhelden (waaronder de Guardians of the Galaxy) moeten alles opofferen om de krachtige Thanos te verslaan voordat deze het universum zoals wij het kennen vernietigt. De volgende acteurs gaan we in elk geval terugzien in Avengers: Infinity War: Chris Evans, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Robert Downey Jr., Chadwick Boseman, Jeremy Renner, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Paul Bettany, Elizabeth Olson, Don Cheadle, Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Pom Klementieff, Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Sean Gunn, Tom Holland, Paul Rudd, en Josh Brolin.

Avengers: Infinity War draait vanaf 25 april 2018 in de Nederlandse bioscopen. Precies een jaar later wordt de vierde en laatste Avengers-film verwacht.
11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

De dag er ooit een film het voor elkaar krijgt om die vreselijke smurfenfilm eraf te sodemieteren van The All Time Box Office Worldwide, verklaar ik als nationale feestdag voor de wereld en omstreken. Avengers: Infinity War heeft alvast mijn zegen. Heb er wel een hard hoofd in, aangezien zelfs The Force Awakens het niet eens lukte.

Dukat

Avatar

@MOF.... ik deel je mening.

chefry1983

Avatar

misschien lukt het avatar 2 wel om het eerste deel van de troon te stoten.
Infinity war gaat heel veel verdienen maar stoot avatar niet van de 1e plaats vrees ik

Da Villain

Avatar

^Ook Avatar 2 zal Avatar 1 niet overtreffen. Infinity war zal zo rond de 1.7 miljard uitkomen (meer dan Avengers 1 in ieder geval) en Avatar 2 misschien net 1.1 miljard (denk ik).

Decepticon

Avatar

@MOF
Ik deel je mening ook. Iedereen heeft uiteraard een eigen smaak en mening, maar toch wel apart dat zo'n soort film als Avatar zo goed wist te scoren, sta ik nog steeds van te kijken.

Robbepost

Avatar

MOF,

Dat wordt Fast&Furious 9!

Master Of Films

Avatar

Alleen als Vin & co de ruimte in gaan Robbepost :P

Sunspot

Avatar

Waar blijft het bericht voor Oud en Nieuw?

Artificialis

Avatar

James Cameron weet hoe hij bezoekers moet trekken. Na Avatar is immers Titanic de meest verdienende film aller tijden. Beide films zijn goed hoor, maar er zijn zoveel betere films die nog geen fractie van deze twee hebben opgehaald. Cameron weet als geen ander een hype te creëren.

benjamin

Avatar

Dat Infinity War erin zou slagen om de opbrengst van Avatar te evenaren lijkt mij toch wel gigantisch onrealistisch. Los daarvan vind ik het altijd wel enigszins opvallend hoe zo vaak "gehoopt" wordt op een film die haast per definitie een gigantisch openingsweekend zal hebben wegens mensen die hem no-matter-what willen gezien hebben om die eerste plek af te pakken van een film die uiteindelijk juist die eerste plaats haalde ondanks een matig eerste weekend en dus vooral op basis van positieve reacties op de film zelf.

nieuwslaatste nieuws