Algemeen

Nieuwjaarsposter 'Incredibles 2'

Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 12:38 in Algemeen
Het is 2018. Iets dat ook Walt Disney en Pixar aan ons laat weten via een nieuwe poster voor de animatiefilm Incredibles 2, het vervolg op The Incredibles uit 2004.


In Incredibles 2 komt Helen in de spotlights te staan. Ze verlaat Bob en de kinderen en gaat op zoek naar de heldendaden in het dagelijks leven. Ondertussen staat er een nieuwe slechterik op met een briljant en gevaarlijke idee. Het gespleten gezin moet weer proberen samen te werken, ook met Frozone.

De regie ligt opnieuw in handen van Tomorrowland en Mission: Impossible - Ghost Protocol-regisseur Brad Bird en er zijn stemmen van onder meer Craig T. Nelson (Bob Parr / Mr. Incredible), Holly Hunter (Helen Parr / Elastigirl), Violet (Sarah Vowell), Dashiell (nieuwkomer Huck Milner), Samuel L. Jackson (Frozone), Catherine Keener en Bob Odenkirk.

Incredibles 2 is één van de vele animatiefilms die in 2018 verschijnen. Check ze allemaal. Vanaf 27 juni draait de tweede Incredibles in de Nederlandse bioscoopzalen. De eerdere teaser:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair