Algemeen

Stijlvolle 'Aquaman' en 'Black Panther' foto's

De eerste en laatste superheldenfilm van 2018.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 16:43 in Algemeen
Eerder vandaag zagen we al de nieuwjaarsposter voor Pixars Incredibles 2, maar ook de 2018-superheldenfilms Black Panther en Aquaman hebben het nieuwe jaar verwelkomt. Check de beelden hieronder.

Als eerste James Wans DC-film Aquaman, uiteraard de film met de held Arthur Curry a.k.a. Aquaman van acteur Jason Momoa. Regisseur Wan deelde onderstaande afbeelding van de in december te verschijnen en tevens laatste superheldenfilm van 2018. Wat er exact wordt getoond is niet duidelijk, maar het is wel iets dat met de onderwaterwereld Atlantis te maken heeft.


En dan de eerste superheldenfilm van het jaar: Ryan Cooglers Marvel-film Black Panther rond T'Challa / Black Panther van Chadwick Boseman. We zien de acteur samen met Nakia, de rol van Lupita Nyong'o. Vanaf 14 februari in de Nederlandse bioscoop.

Shall we? #NewYearsEve2017 #BlackPanther

Een bericht gedeeld door Marvel Studios (@marvelstudios) op0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair