Trailer post-apocalyptische western sci-fi actiefilm 'Scorched Earth'

Met Gina Carano als premiejager die jaagt op haar grootste premie.

Bekijk nu de eerste trailer voor Scorched Earth, een post-apocalyptische sciencefictionactiefilm van Peter Howitt (Sliding Doors, Johnny English, Reasonable Doubt).

Met voormalig mixed martial arts-ster Gina Carano in de hoofdrol. Gina Carano brak door als actrice in Haywire, waarna ze onder andere kont schopte in Fast & Furious 6. Recentelijk was ze in Deadpool te zien.



De aarde heeft flink te lijden onder een catastrofe voor het milieu: lucht is gevaarlijk geworden om in te ademen, water is giftig geworden en miljarden mensen zijn al overleden. Generaties later is de mensheid er eindelijk in geslaagd weer een soort van samenleving te vestigen, in een poging om in de zinderende hitte van het harde zonlicht weer verder te gaan.

Attica Cage is een premiejager die de kans krijgt op de premie van haar leven: om een meedogenloze misdadiger te pakken te krijgen, Elijah Jackson. Cage infiltreert in zijn bende, en alles gaat volgens plan totdat ze een slaafmeisje ontmoet die haar aan haar dode zus doet denken. Haar loyaliteit aan alleen haarzelf wordt nu op de proef gesteld, terwijl Gage leert dat het leven misschien wel eens meer zou kunnen zijn dan alleen maar overleven.

NieuwsFilm

meest populair