Video

Bloederige verwijderde scène 'IT'!

Henry Bowers draait flink door.

door Bram de Groot om 07:15 in Video
Later deze maand verschijnt de Blu-ray uitgave van de uiterst succesvolle Stephen King-film IT. Een tijdje terug werd al duidelijk dat deze uitgave de nodige verwijderde scènes zal bevatten en dat er verderop in 2018 een 'director's cut' moet verschijnen. Ter promotie van de eerste High Def-uitgave hieronder een eerste - bijzonder bloederige - verwijderde scène.

Mocht je de film nog moeten zien, dan is de clip overigens wel een redelijke SPOILER, aangezien we in de beelden een aantal dode bijfiguren zien. Scroll ook niet naar beneden!


Je ziet in de clip de jongens van de Bowers Gang, met Henry Bowers (Nicholas Hamilton) als de leider. Ze zitten in zijn auto en ze zien er flink toegetakeld uit. In de film zelf zien we overigens niet dat Henry Bowers zijn vrienden vermoordt. We zijn er enkel getuigen van dat hij in een woede-aanval zijn vader vermoordt.

Onderstaande verwijderde scène is één van de elf verwijderde scènes die op de schijf zullen staan. Deze is naar verwachting vanaf 24 januari verkrijgbaar. In 2019 verschijnt het vervolg It: Chapter Two van regisseur regisseur Andy Muschietti.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

snap niet waarom ze deze verwijderd hebben

lamoteg

Avatar

Idd waarom niet, ziet er nochtans beestig goed uit!

Spider-fan

Avatar

Ik vermoed wel dat ik hem zal kopen en niet op de director's cut zal wachten, want ik heb hem helemaal nog niet gezien. Mocht de director's cut alsnog niet verschijnen dan zit je voor niks te wachten. Maar wel vervelend dat je zo op deze manier 'gedwongen' wordt films meerdere keren te kopen, al heb ik dat in het verleden bij films wel gedaan. De vraag is altijd: is dat nou puur voor het geld, of zou de regisseur nou echt niet eerder tijd hebben om de director's cut klaar te krijgen op het moment dat de reguliere versie uitkomt. Dat laatste kan ik me moeilijk voor stellen namelijk, omdat al het materiaal al opgenomen is, het gaat enkel om een nieuwe montage en dat kost wel tijd, maar ook weer niet zó lang.

Master Of Films

Avatar

Goh wat zal ik IT nieuws gaan missen in 2018.

Ereptile

Avatar

MoF: It: Chapter II begint met opnames in 2018 toch? Er zal vast wel nieuws zijn over wie de volwassen versies spelen van de jonge cast van Chapter I Smiley face

MachoTom

Avatar

Ik kijk wel heel erg uit naar it chapter 2. Waarom ze deze scene verwijderd hebbben. Mijn oma mag het weten

NieuwsFilm