Bloederige verwijderde scène 'IT'!

Bloederige verwijderde scène 'IT'!

Henry Bowers draait flink door.

Later deze maand verschijnt de Blu-ray uitgave van de uiterst succesvolle Stephen King-film IT. Een tijdje terug werd al duidelijk dat deze uitgave de nodige verwijderde scènes zal bevatten en dat er verderop in 2018 een 'director's cut' moet verschijnen. Ter promotie van de eerste High Def-uitgave hieronder een eerste - bijzonder bloederige - verwijderde scène.

Mocht je de film nog moeten zien, dan is de clip overigens wel een redelijke SPOILER, aangezien we in de beelden een aantal dode bijfiguren zien. Scroll ook niet naar beneden!

Bekijk de afbeelding
Je ziet in de clip de jongens van de Bowers Gang, met Henry Bowers (Nicholas Hamilton) als de leider. Ze zitten in zijn auto en ze zien er flink toegetakeld uit. In de film zelf zien we overigens niet dat Henry Bowers zijn vrienden vermoordt. We zijn er enkel getuigen van dat hij in een woede-aanval zijn vader vermoordt.

Onderstaande verwijderde scène is één van de elf verwijderde scènes die op de schijf zullen staan. Deze is naar verwachting vanaf 24 januari verkrijgbaar. In 2019 verschijnt het vervolg It: Chapter Two van regisseur regisseur Andy Muschietti.



NieuwsFilm

meest populair