Vrouwelijke James Bond na Daniel Craig niet onmogelijk

Vrouwelijke James Bond na Daniel Craig niet onmogelijk

Of misschien een "gekleurde" 007?

Dat vrouwelijke hoofdrollen steeds meer aan kracht winnen, blijkt wel aan de box office-scores van een aantal grote films. Star Wars: The Last Jedi, Beauty and the Beast en Wonder Woman waren zeer succesvolle 2017-films met vrouwelijke leads. Nu blijkt dat de producent van de James Bond-films een vrouwelijke - of gekleurde - James Bond niet uitsluit.

Producent Barbara Broccoli sprak met de Daily Mail over de toekomst van de James Bond-franchise. Ze werd gevraagd of ze afwijkend om zal gaan met het invullen rol van 007 als Daniel Craig afscheid neemt na Bond 25 (2019). Ondanks dat ze niet geen concreet antwoord gaf, zei ze dat "alles mogelijk is". Ook gaf ze aan dat ze op dit moment erg blij is met Craig, maar dat de Bond-franchise wel meebeweegt met de tijd waarin we leven:


Bekijk de afbeelding"Deze films neigen ernaar om de tijden waarin we leven te reflecteren, dus we trachten altijd iets een beetje afwijkend te doen. Alles is mogelijk. Op dit moment is het Daniel Craig, en ik ben erg blij met Daniel Craig, maar wie weet wat de toekomst ons zal brengen?" - Barbara Broccoli

Al geruime tijd wordt Idris Elba met de 007-rol in verband gebracht. Hij wordt door velen gezien als een uiterst geschikte kandidaat. Elba zou de eerste Bond met een donkere huiskleur zijn. Maar een vrouwelijke James Bond? Wie zou jij geschikt vinden?

NieuwsFilm

meest populair