Timothée Chalamet dankt vrouw dat hij mocht rollebollen met Armie Hammer

Scherpe grap van een ijzersterke acteur!

Ook acteur Timothée Chalamet (Lady Bird, Interstellar) mocht onlangs, net als actrice Gal Gadot, een 'Rising Star Award' in ontvangst nemen op het Palm Springs Film Festival. In zijn dankwoord stond de pas 22-jarige acteur uitgebreid stil bij zijn bijzondere band met Armie Hammer, zijn tegenspeller in de alom geprezen liefdesfilm Call Me by Your Name. Chalamet maakte bovendien ook nog eens een grappige opmerking richting de vrouw van Hammer...

"Het is oprecht al een fantastisch gevoel om genomineerd te zijn in de 'Rising Stars'-categorie, naast Gal Gadot. Gal, jouw film heeft letterlijk 250 keer meer geld opgebracht dan mijn film. Daardoor voel ik me eigenlijk een beetje onzeker en ongeschikt om hier te staan, maar het gaat verder wel hoor," begon Chalamet zijn bedankspeech.

Chalamet schijnt de afgelopen jaren een bijzondere band te hebben opgebouwd met zijn Call Me by Your Name-collega Armie Hammer, zo blijkt uit het vervolg van zijn toespraak. "Armie, het is stukken makkelijker om hier te staan, omdat jij een van mijn beste vrienden bent. Geloof me, ik ben je ontzettend dankbaar voor ons broederschap en al je hulp en vriendschap."

"Het is niet uit te drukken hoe belangrijk het voor me was om iemand zoals jij, met als je talent, de afgelopen twee jaar naast me te hebben. Iemand, die me zo ontzettend goed heeft begeleid. Dat zeg ik uit de grond van mijn hart, maat," vertelt Chalamet over de mentorrol die Hammer de afgelopen jaren dus op zich heeft geworpen om de jonge acteur te begeleiden.

Vervolgens neemt de speech van Chalamet wel een hele bijzondere wending, met een schuine grap. "Ook wil ik Armie's vrouw, Elizabeth Chambers, nog speciaal bedanken. Zij is hier vanavond ook aanwezig. Elizabeth is namelijk net zo belangrijk in dit hele proces geweest als iedereen anders." 'Waarvoor dan?', vraag je jezelf vast af. Chalamet: "Dank je wel dat ik twee maanden lang over je man heen mocht kruipen. Dank daarvoor."

Chalamet en Hammer hebben dus overduidelijk een goede vriendschap opgebouwd. Ook is Chalamet overigens van harte welkom bij Hammers vrouw Elizabeth. Chalamet is al geregeld met het getrouwde stel op stap geweest, zo blijkt weer uit allerlei gezellige kiekjes op Instagram.



NieuwsFilm

meest populair