Ondanks explosief verhaal geen plan om T.J. Miller in 'Deadpool 2' te vervangen

Ondanks explosief verhaal geen plan om T.J. Miller in 'Deadpool 2' te vervangen

De acteur zou iemand seksueel misbruikt hebben.

The Daily Beast publiceerde in december een explosief verhaal rond acteur T.J. Miller, die door een anonieme vrouw beschuldigd werd van seksueel misbruik. De vraag is nog altijd in hoeverre dat klopt, maar het is wel een nieuwsbericht dat gezien de vele beschuldigingen van de afgelopen tijd behoorlijk explosief kan zijn.

Toch hoeven we, zo blijkt nu, niet te verwachten dat de acteur vervangen gaat worden in de films waarin hij de komende tijd te zien is. Zo speelt hij in Deadpool 2, dat op dit moment in elkaar gezet wordt. Volgens producent Lauren Shuler Donner bevindt de film van regisseur David Leitch zich in de laatste stadia van editing en is het onwaarschijnlijk dat de acteur vervangen zal worden.

Als men dat zou willen, zou dat wel mogelijk zijn. Zoiets bleek al bij All the Money in the World van regisseur Ridley Scott, die zodra bleek dat Kevin Spacey meermaals mensen seksueel aangerand had, hem geheel verving door Christopher Plummer. Dat was duur, maar wel nodig volgens Scott.

Desondanks gaat zoiets dus niet gebeuren met de Deadpool-franchise. Van Steven Spielberg, die Miller ook in Ready Player One heeft zitten, is niet bekend of hij eventueel actie wil ondernemen.

NieuwsFilm

meest populair