Algemeen

Ondanks explosief verhaal geen plan om T.J. Miller in 'Deadpool 2' te vervangen

De acteur zou iemand seksueel misbruikt hebben.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 10:46 in Algemeen
The Daily Beast publiceerde in december een explosief verhaal rond acteur T.J. Miller, die door een anonieme vrouw beschuldigd werd van seksueel misbruik. De vraag is nog altijd in hoeverre dat klopt, maar het is wel een nieuwsbericht dat gezien de vele beschuldigingen van de afgelopen tijd behoorlijk explosief kan zijn.

Toch hoeven we, zo blijkt nu, niet te verwachten dat de acteur vervangen gaat worden in de films waarin hij de komende tijd te zien is. Zo speelt hij in Deadpool 2, dat op dit moment in elkaar gezet wordt. Volgens producent Lauren Shuler Donner bevindt de film van regisseur David Leitch zich in de laatste stadia van editing en is het onwaarschijnlijk dat de acteur vervangen zal worden.

Als men dat zou willen, zou dat wel mogelijk zijn. Zoiets bleek al bij All the Money in the World van regisseur Ridley Scott, die zodra bleek dat Kevin Spacey meermaals mensen seksueel aangerand had, hem geheel verving door Christopher Plummer. Dat was duur, maar wel nodig volgens Scott.

Desondanks gaat zoiets dus niet gebeuren met de Deadpool-franchise. Van Steven Spielberg, die Miller ook in Ready Player One heeft zitten, is niet bekend of hij eventueel actie wil ondernemen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Benieuwd wat Benji en Artifici hier van vinden!

dakai-world

Avatar

We leven in een rechtstaat. Ook de beste dames en heren in de Verenigde Staten. Je wordt veroordeeld in een rechtbank. Veroordelingen horen niet thuis op/in (de) (social) media.

Begrijp me niet verkeerd, als de beste man iets verkeerds heeft gedaan, moet hij daarvoor gestraft worden. Door de rechter. Ook goed journalistiek werk, om misstanden aan de kaak te stellen zijn goed, maar laten we veroordelingen en het straffen A.U.B. over aan een rechter, die daar enigszins (méér) verstand van heeft.

GreenHornet

Avatar

je moet werk en prive leven niet door elkaar halen.
Zolang hij nog niet berecht is, moet hij gewoon kunnen werken.

Decepticon

Avatar

Miller vervangen zal niks uithalen, de gemiddelde bioscooganger kent hem niet eens en zal de naam ook niet bij het gezicht kunnen plaatsen.

Artificialis

Avatar

T.J. Miller is een redelijk onbekende acteur, met een relatief onbelangrijke rol, die niet de reden is dat mensen naar deze film komen. Verder sluit ik mij aan bij wat dakai-world zegt. Er zijn geen juridische stappen ondernomen dus wat mij betreft ligt er niks op tafel.

ridjieddo

Avatar

Waarom gebruikt Filmtotaal het woord explosief zo vaak? En waarom per se met een negatieve connotatie?

nieuwslaatste nieuws