Christian Bale vindt 'Terminator Salvation' een grote schande

Christian Bale vindt 'Terminator Salvation' een grote schande

Mee eens?

Niet alleen een hele hoop fans, maar ook hoofdrolspeler Christian Bale baalt enorm van Terminator Salvation, de vierde Terminator-film uit 2009 die gold als een reboot voor de franchise. Dit lukte niet en ondanks dat Bale tegenover The Playlist aangaf dat hij de rol drie keer weigerde, stond hij even later wel op de set.


Bekijk de afbeelding"Het was een ongelukkige samenloop van omstandigheden met de schrijversstaking en Jonah Nolan die een sterk script aan het schrijven was, maar naar een andere klus werd geroepen. Het is voor mij een doorn in het oog, aangezien ik zou wensen dat we de franchise nieuw leven in hadden geblazen. Maar helaas, gedurende de opnames, kon je zien dat het niet ging gebeuren. Het is een grote schande." - Christian Bale

Bale gaf ook aan dat hij de rol in de film van regisseur McG uiteindelijk accepteerde om te laten zien dat hij wel geschikt zou zijn, om zo de nodige criticasters de mond te snoeren.


De Terminator-franchise ging na het zwak ontvangen Salvation ($371,3 miljoen wereldwijd) op zwart, om in 2015 een nieuwe reboot te krijgen met Terminator Genisys ($440,6 miljoen wereldwijd). Ook deze bakte er weinig van en nu wachten we op een volgende Terminator-film, een direct vervolg op T2: Judgment Day uit 1991 - te verschijnen in juli 2019.

NieuwsFilm

meest populair