Algemeen

Foto's 'IT' onthullen nog engere Pennywise!

Bijna nog enger dan in de film.

door Bram de Groot om 06:36 in Algemeen
Over een paar weken dan kun je bijvoorbeeld via Dvd of Blu-ray de Stephen King-verfilming IT thuis bekijken. Warner Bros. bouwt de release op door een aantal opmerkelijke foto's vrij te gegeven van het personage Pennywise the Dancing Clown.

Hieronder zie je deze beelden, uiteraard met Bill Skarsgård als de clown Pennywise. De foto's vanaf de set onthullen dat de acteur zich behoorlijk heeft uitgeleefd als de enge clown die we in september 2019 zien terugkeren in het reeds geplande tweede deel, It: Chapter Two. Ook zien we een foto van Georgie, de rol van Jackson Robert Scott.
De regie van het eerste deel lag in handen van Andy Muschietti en na een waanzinnig ontvangt groeide IT uit tot de financieel succesvolste horrorfilm ooit door wereldwijd bijna $700 miljoen op te halen.

In IT volgen we een groep kinderen, beter bekend als de Losers club, in het kleine stadje Derry, Maine. Op een dag wordt het stadje geterroriseerd door het bloeddorstigste monster It dat het op de kinderen voorzien heeft. Dit monster, dat de vorm van een clown genaamd Pennywise aanneemt, komt lijnrecht tegenover het groepje kinderen te staan dat er alles aan zal moeten doen om hem te verdrijven.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jan231

Avatar

Enger? Dit zit letterlijk allemaal in de film.

Ereptile

Avatar

Die tanden... ik vind dit er zooo gaaf uit zien! :D Overigens staan die specials van IT ook gewoon op YouTube (nog wel althans). Deze vond ik vooral interessant!

Master Of Films

Avatar

Mijn dag begint goed, want er is weer onnodige IT nieuws. Smiley face
En niks nieuws over IT: Chapter 2 :(

NieuwsFilm